Amerika'da Olan Mürid(E)
-
Arkadaşlar Merhaba..
Amerika'da olan bir mürid yada müridemiz varmıdır. Bir konuda yardıma ihtiyacım var bilgilendirirseniz çok sevinirim..
-
izmarit gitmişti sanırım. kafası sağlam değil ama tahtaları eksik. bişi isteyeceksin başka murid bul.
-
zalimadam bunu yazdı
izmarit gitmişti sanırım. kafası sağlam değil ama tahtaları eksik. bişi isteyeceksin başka murid bul.
nedensizce bildiğin haykıra haykıra güldüm hoca ya yazdığını okudugumda
-
Snapnames'den bir domain aldım domainin transferini yapmadılar 4 gündür. Mail ile ulaşamıyorum.. Amerika'da yaşayan biri varsa sadece bir kaç dakikalık bir telefon görüşmesi ile durumu sormasını rica edicem açıkcası.
-
zalimadam bunu yazdı
:D hayırdır iki satır muhabbetimiz olmadı şimdiye kadar?
izzmarit tarafından 26/Ara/14 19:20 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam bunu yazdı
:D ahah
-
zalimadam bunu yazdı
:D
-
Paradoksun dibi amk :D
zalimadam bunu yazdıizmarit gitmişti sanırım. kafası sağlam değil ama tahtaları eksik. bişi isteyeceksin başka murid bul.
-
McM bunu yazdı
Snapnames'den bir domain aldım domainin transferini yapmadılar 4 gündür. Mail ile ulaşamıyorum.. Amerika'da yaşayan biri varsa sadece bir kaç dakikalık bir telefon görüşmesi ile durumu sormasını rica edicem açıkcası.
hocam onu ingilizcesi iyi olan biride halledebilir ne yapacaksın amerikada yaşayanı
-
Var ama aradiginda bekleme suresi, kart numarasi, dogum tarihi falan derken 1 saatlik is o. Su siralarda kimse sana cevap atmaz cunku herkes Krismis tatilinde.
Bugun cevap gelir veya 29unda haber alirsin. Gerci bazi sirketler 25 ile 1 ocak arasini tamamen tatil veriyorlar. Eger oyleyse 5 ocak gibi haber alirsin ancak servis sirketi o yuzden oyle yapicaklarini zannetmem.
-
pm at hallederiz ( belki )