Amerikadan Araba Tamponu
-
Sayın müritler ebay amazon gibi sitelerden ön tampon almak istiyorum ancak Türkiye bildiğiniz gibi göndermiyorlar. Bir kaç yedek parça sitesi buldum dünya çapında kargo var ancak fiyatlar uçuk.
örnek vermek gerekirse tampon 69-99 dolar arasında kargosuyla beraber TL fiyat veriyır 5700 küsür lira hesaplıyor.
Uygun yollu bu tamponu TR’ye nasıl getirtebiliriz?
Ya da ebaydeki satıcıları ikna etmenin bir yolu mu var mı?
amerikaniste vb. sitelere baktım ancak ebat büyüklüğünden almayacaklar gibi bir yorumladım.
not: TR de bu tampondan yok hatta hondanın o karoserde aracı yok ısrarım bundan :)
ZaZu tarafından 15/Eki/18 12:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Koca tamponu Amerikadan 100 dolara getirebiliyorlarsa beklediğin hata mürit.
-
İstemiş olduğun tamponu araç bılgılerını paylasırsan TR'de bulmanın yollarını soyleyebılırım ama suan bu dolar fıyatları ıle amerıkadan ordan burdan getırtmek bıraz daha boyle gıderse araba fıyatını bulacak :)
-
not: TR de bu tampondan yok hatta hondanın o karoserde aracı yok ısrarım bundan :)
tamiratına yada fiber ile onarımına bakma şansın varmı.?
-
ZaZu bunu yazdı
Sayın müritler ebay amazon gibi sitelerden ön tampon almak istiyorum ancak Türkiye bildiğiniz gibi göndermiyorlar. Bir kaç yedek parça sitesi buldum dünya çapında kargo var ancak fiyatlar uçuk.
örnek vermek gerekirse tampon 69-99 dolar arasında kargosuyla beraber TL fiyat veriyır 5700 küsür lira hesaplıyor.
Uygun yollu bu tamponu TR’ye nasıl getirtebiliriz?
Ya da ebaydeki satıcıları ikna etmenin bir yolu mu var mı?
amerikaniste vb. sitelere baktım ancak ebat büyüklüğünden almayacaklar gibi bir yorumladım.
Hondanin hangi modeli
-
whoobay bunu yazdı
Koca tamponu Amerikadan 100 dolara getirebiliyorlarsa beklediğin hata mürit.
100 dolar tampon fiyatı :)
Türkiyede olmayan bir kasa. 2012 honda civic coupe kasa kodu fg4
-
Bulgaristan gurcistan gibi yakin yerlere getirtip oralarda montaj işini düşündün mu
-
antivir-US bunu yazdı
Bulgaristan gurcistan gibi yakin yerlere getirtip oralarda montaj işini düşündün mu
Düşündüm hocam hatta belçikaya bile göndersem olur dedim çünkü orda bekletme sıkıntım yok her türlü TR’ye ulaştırırım ama oralarada gönderim yok :( Ne gürcistan ne bulgaristan ne belçika kuzey amerika kıtasından dışarı göndermiyor zibidiler :)
-
hocam youtube da teslaturk var onlar malzeme getirtip ABD den araçlara burada bakım ve monte yapıyorlar.
ona ulaşmaya çalış instegramdan vs yaz illa cevap verir.
-
-
Hocam honda dan rica ettin mi hiç? Japonya daki honda dan? Soichiro reyiz yaşasaydi seni tamponsuz gomazdı