Amerika'dan Htc Telefon Alınsa Simkilit Varmıdır? Bunda'da İphone Gibi Beklermiyiz?
-
Konu başlığındaki gibi Htc Inspire 4G yada HD 2 alayım diorum aklımda iphonede var ama kararsızım iphoneler simklitli kesin oda htc hakkında bir fikrim yok. Çok beklermiyim simkilit kırılması için filan
-
verizon gibi servis sağlayıcılarından alırsan evet sim lock var. eğer normal bir teknoloji marketinden alırsan sözleşme olmaz dolayısıyla sim lock olmaz.
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
verizon gibi servis sağlayıcılarından alırsan evet sim lock var. eğer normal bir teknoloji marketinden alırsan sözleşme olmaz dolayısıyla sim lock olmaz.
-----------------------------hocam ama iphone nerden alırsan al simkilitli.:D appledan al simklitli mesela
-
o iphone için öyle.
aldığın yere sorman lazım.
-
archair23 bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------hocam ama iphone nerden alırsan al simkilitli.:D appledan al simklitli mesela
-----------------------------ingiltereden getirelen sim kilidi olmayan iphonelar var. ayrıca amerikadan cihaz getirteceksen nexus s getir android'in kalbi google'ın telefonları
-
bu htcnin hangi modellerini burda kullanabliriz türkiyede yani. sim kartlı olanlar tabiki.
-
şebeke 850 / 900/1800/1900
bu özellikte olursa sorun olmaz da bence sen direk türkiyeden HTC Desire HD al
bu arada iphone ların türkiye de de sim kilitsiz satılanı var fakat sim kartını kendin değiştiremiyorsun x)
-
PanxeR bunu yazdı:
şebeke 850 / 900/1800/1900
bu özellikte olursa sorun olmaz da bence sen direk türkiyeden HTC Desire HD al
bu arada iphone ların türkiye de de sim kilitsiz satılanı var fakat sim kartını kendin değiştiremiyorsun x)
-----------------------------hocam htc yurt dışında ucuz diye alıoruz iphone da zaten öle.
sim kartı nasıl değiştiremiyoruz. ne alaka anlayamadım? simklitsiz adı üstünde istediğin kartı takar kullanırsın.
-
kanka bana abd den blackberry 8310 ve HTC gelmişti... ne yaptım ettim blacklberryi açtırdım fakat htc yi bi türlü açtıramadım göndermediğim yer kalmadı... hacıdan gelen dayılara bile açtıramadım pasportla olmadı sorun çıkıyodu yani.... bence al bi tane Black Berry Torch HTC yi boşver....
-
htc ler kaç kuruş hocam orada bilgi verebilirmisin sözleşmesiz olanlarından
-
yawuz bunu yazdı:
htc ler kaç kuruş hocam orada bilgi verebilirmisin sözleşmesiz olanlarından
-----------------------------fiyat konusunda bilgim yok hocam ama uygundur kesin.