folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amerikadan İstediginiz Birsey?

Amerikadan İstediginiz Birsey?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=-C8o5hTd-bU

Bundan bi tane alırdım da 2 gün varmış. 2 güne gelmez.

Metalurjist.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Bir karton marlboro kırmızı . Fakat amerikadan olcak, dutyfree den değil. Ne kadar ve nereye ödeme yapacağımı söylersen yollayayım paranı hocam.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Bir karton marlboro kırmızı . Fakat amerikadan olcak, dutyfree den değil. Ne kadar ve nereye ödeme yapacağımı söylersen yollayayım paranı hocam.

hocam newyorkda sigara pahalı sorun degil diyorsan alırım ben. ozelten telefon atarsan whatsapp dan viberden felan yazayım 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

PS 4 getirme imkanın var mı hocam?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

hocam valiz parası muhabbetini anlayamadım ama benim bi telefon ekranına ihtiyacım var. ebaya vs bakınıp duruyorum sen oradan getirebilrmisin?

Valiz olayı şu olması lazım. Yolcunun beraberinde getireceği bir kg sınırı var, o sınırı aşarsa her kg için ekstra para ödeniyor.

Arkadaş da para ödeyeceği için onu çıkartmak derdinde sanırım.

Arkadaş "Beni bir tek sen anladın sen de yanlış anladın" derse bilemem tabi :)))

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

Kendin sagsalim gel,gerisi zaten halolur ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    flassy bunu yazdı

PS 4 getirme imkanın var mı hocam?

var hocam acele et komisyonu belirle

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

hocam valiz parası muhabbetini anlayamadım ama benim bi telefon ekranına ihtiyacım var. ebaya vs bakınıp duruyorum sen oradan getirebilrmisin?

Valiz olayı şu olması lazım. Yolcunun beraberinde getireceği bir kg sınırı var, o sınırı aşarsa her kg için ekstra para ödeniyor.

Arkadaş da para ödeyeceği için onu çıkartmak derdinde sanırım.

Arkadaş "Beni bir tek sen anladın sen de yanlış anladın" derse bilemem tabi :)))

benim valizler dolu ustad 3. valizi yaparim tbt icin ama valiz parasinin komisyonlarla 150$ tamamlanmasi lazim oda olmayacak gibi sanirim son 2 gun

Toplam Hit: 3778 Toplam Mesaj: 29