Amerikadan İstediginiz Birsey?
-
http://www.youtube.com/watch?v=-C8o5hTd-bU
Bundan bi tane alırdım da 2 gün varmış. 2 güne gelmez.
-
Bir karton marlboro kırmızı . Fakat amerikadan olcak, dutyfree den değil. Ne kadar ve nereye ödeme yapacağımı söylersen yollayayım paranı hocam.
-
Castaway bunu yazdı
Bir karton marlboro kırmızı . Fakat amerikadan olcak, dutyfree den değil. Ne kadar ve nereye ödeme yapacağımı söylersen yollayayım paranı hocam.
hocam newyorkda sigara pahalı sorun degil diyorsan alırım ben. ozelten telefon atarsan whatsapp dan viberden felan yazayım
-
PS 4 getirme imkanın var mı hocam?
-
siyahbereli bunu yazdı
hocam valiz parası muhabbetini anlayamadım ama benim bi telefon ekranına ihtiyacım var. ebaya vs bakınıp duruyorum sen oradan getirebilrmisin?
Valiz olayı şu olması lazım. Yolcunun beraberinde getireceği bir kg sınırı var, o sınırı aşarsa her kg için ekstra para ödeniyor.
Arkadaş da para ödeyeceği için onu çıkartmak derdinde sanırım.
Arkadaş "Beni bir tek sen anladın sen de yanlış anladın" derse bilemem tabi :)))
-
Kendin sagsalim gel,gerisi zaten halolur ;)
-
flassy bunu yazdı
PS 4 getirme imkanın var mı hocam?
var hocam acele et komisyonu belirle
-
AnaMuhalefet bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
hocam valiz parası muhabbetini anlayamadım ama benim bi telefon ekranına ihtiyacım var. ebaya vs bakınıp duruyorum sen oradan getirebilrmisin?
Valiz olayı şu olması lazım. Yolcunun beraberinde getireceği bir kg sınırı var, o sınırı aşarsa her kg için ekstra para ödeniyor.
Arkadaş da para ödeyeceği için onu çıkartmak derdinde sanırım.
Arkadaş "Beni bir tek sen anladın sen de yanlış anladın" derse bilemem tabi :)))
benim valizler dolu ustad 3. valizi yaparim tbt icin ama valiz parasinin komisyonlarla 150$ tamamlanmasi lazim oda olmayacak gibi sanirim son 2 gun