Amerikan Filmi Olmayan İyi Filmler
-
Computerwolf my way diye bir kore filmini paylaştı ve herkes çok beğendi.Amerikan filmi olmadığı için yani bokdan bir film olsa bile 10 numara reklamı yapılmadığı için bilinmeyen filmler var.
Korelilerin,hinduların,ingiliz,ispanyol ve fransızların başarılı fimleri var.Aklınıza gelenler yazabiliriz.
Cell 211 - İspanyol
Sleep Tight- İspanyol
My way - Güney Kore
Oldboy - Güney Kore
3 idiots - Hindistan
Bide bir fransız filmi vardı adamın çocuğunu kaçırıyorlardı adam çocuğu geri almaya falan çalışıyordu.Adını hatırlayamadım.Bu yukardakiler benim en beğendiklerim.
-
Belki bilmeyen vardır
my sassy girl
Amarikan versiyonu da var aman ha kore versiyonunu izleyin
-
Bu filmleri bilmeyen mi var la?
Hollywood dışında o kadar büyük bir sinema kültürü var ki buradan böyle bir başlıkla anlatmak bile zor.
-
u235 bunu yazdı
bokdan bir film olsa bile 10 numara reklamı yapılmadığı için bilinmeyen filmler var.
Güzel bir film olsa bile 10 numara reklamı yapılmadığı için bilinmeyen filmler var.
-
gangs of wasseypur vardı
ayrıca amerikan sektörü film reklamı yapıyo diye saçma filmler demek yanlış
amerikan filmlerinin temelini atan paramount pictures
alfred hitckcock un filmleri
godfather serisi bunlar hep amerikan filmlerine yatırımdır güçlü bir şekilde başladı adamlar sonra işin içine para girdikçe reklamda arttı
misal iron man 3 adamlar sırf çinde çok izlendi diye çine ayrı ek sahneler hazırlattı daha fazla satabilmek için bu tamamen artık para yarışı
-
3 idoits gayet bilindik bence.Keşke böyle filmler ülkemizde sinemalarda izlenebilinse
-
Şurayı alayım da bi 30 tane film yazacam birazdan
edit: üşendim D:
nonick tarafından 17/Eyl/13 02:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Fransız sinemasında çok güzel filmler var hocam. İncelenmesi gereken bir bölge olarak düşünüyorum. Ayrıca Hint sinemasında güzel filmler çıkıyor ama abicim şimdi en güzel hint filmleri arasında gösterdiğimiz 3 İdiots bile mısına koyim durduk yere oyun oynamalar yok mu fitil oluyorum ya. Sinemada izlesem yemin ediyorum kanser olur insan. O kısımları sardırmadan izleyen kaç kişi var aramızda çıkıp söylesin kurban olduklarım :D
Ek olarak tavsiye yapayım. Leon güzeldir. Amelie herkes sevmeyebilir ama tarzında çok iyi filmler arasındadır bence.
Aksiyon severlere üzülerek Holywood yapımlarından daha iyi bir öneri bulamıyorum.
-
interfector bunu yazdı
Fransız sinemasında çok güzel filmler var hocam. İncelenmesi gereken bir bölge olarak düşünüyorum. Ayrıca Hint sinemasında güzel filmler çıkıyor ama abicim şimdi en güzel hint filmleri arasında gösterdiğimiz 3 İdiots bile mısına koyim durduk yere oyun oynamalar yok mu fitil oluyorum ya. Sinemada izlesem yemin ediyorum kanser olur insan. O kısımları sardırmadan izleyen kaç kişi var aramızda çıkıp söylesin kurban olduklarım :D
Ek olarak tavsiye yapayım. Leon güzeldir. Amelie herkes sevmeyebilir ama tarzında çok iyi filmler arasındadır bence.
Aksiyon severlere üzülerek Holywood yapımlarından daha iyi bir öneri bulamıyorum.
ya hocam bizim karadeniz filmlerinin çğunda da horon tepiliyor :)
-
myblackworldweb bunu yazdıinterfector bunu yazdı
ya hocam bizim karadeniz filmlerinin çğunda da horon tepiliyor :)
Onlarıda izlemiyorum hacı :D Çocukların ulaşamayacağı sinema salonlarında gösterime girsin o filmler lütfen ama :D
-
CyberAngel bunu yazdı
Belki bilmeyen vardır
my sassy girl
Amarikan versiyonu da var aman ha kore versiyonunu izleyin
çok severim bu filmi.