Amerikan Filmi Olmayan İyi Filmler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Computerwolf my way diye bir kore filmini paylaştı ve herkes çok beğendi.Amerikan filmi olmadığı için yani bokdan bir film olsa bile 10 numara reklamı yapılmadığı için bilinmeyen filmler var.

Korelilerin,hinduların,ingiliz,ispanyol ve fransızların başarılı fimleri var.Aklınıza gelenler yazabiliriz.

Cell 211 - İspanyol

Sleep Tight- İspanyol

My way - Güney Kore

Oldboy - Güney Kore

3 idiots - Hindistan

Bide bir fransız filmi vardı adamın çocuğunu kaçırıyorlardı adam çocuğu geri almaya falan çalışıyordu.Adını hatırlayamadım.Bu yukardakiler benim en beğendiklerim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Belki bilmeyen vardır 

my sassy girl

Amarikan versiyonu da var aman ha kore versiyonunu izleyin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bu filmleri bilmeyen mi var la? 

Hollywood dışında o kadar büyük bir sinema kültürü var ki buradan böyle bir başlıkla anlatmak bile zor.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

bokdan bir film olsa bile 10 numara reklamı yapılmadığı için bilinmeyen filmler var.

Güzel bir film olsa bile 10 numara reklamı yapılmadığı için bilinmeyen filmler var.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

gangs of wasseypur vardı

ayrıca amerikan sektörü film reklamı yapıyo diye saçma filmler demek yanlış

amerikan filmlerinin temelini atan paramount pictures 

alfred hitckcock un filmleri 

godfather serisi bunlar hep amerikan filmlerine yatırımdır güçlü bir şekilde başladı adamlar sonra işin içine para girdikçe reklamda arttı

misal iron man 3 adamlar sırf çinde çok izlendi diye çine ayrı ek sahneler hazırlattı daha fazla satabilmek için bu tamamen artık para yarışı

Converse giyen uzaylı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

3 idoits gayet bilindik bence.Keşke böyle filmler ülkemizde sinemalarda izlenebilinse

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Şurayı alayım da bi 30 tane film yazacam birazdan

edit: üşendim D:

nonick tarafından 17/Eyl/13 02:35 tarihinde düzenlenmiştir

hay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Fransız sinemasında çok güzel filmler var hocam. İncelenmesi gereken bir bölge olarak düşünüyorum. Ayrıca Hint sinemasında güzel filmler çıkıyor ama abicim şimdi en güzel hint filmleri arasında gösterdiğimiz 3 İdiots bile mısına koyim durduk yere oyun oynamalar yok mu fitil oluyorum ya. Sinemada izlesem yemin ediyorum kanser olur insan. O kısımları sardırmadan izleyen kaç kişi var aramızda çıkıp söylesin kurban olduklarım :D

Ek olarak tavsiye yapayım. Leon güzeldir. Amelie herkes sevmeyebilir ama tarzında çok iyi filmler arasındadır bence.

Aksiyon severlere üzülerek Holywood yapımlarından daha iyi bir öneri bulamıyorum.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Fransız sinemasında çok güzel filmler var hocam. İncelenmesi gereken bir bölge olarak düşünüyorum. Ayrıca Hint sinemasında güzel filmler çıkıyor ama abicim şimdi en güzel hint filmleri arasında gösterdiğimiz 3 İdiots bile mısına koyim durduk yere oyun oynamalar yok mu fitil oluyorum ya. Sinemada izlesem yemin ediyorum kanser olur insan. O kısımları sardırmadan izleyen kaç kişi var aramızda çıkıp söylesin kurban olduklarım :D

Ek olarak tavsiye yapayım. Leon güzeldir. Amelie herkes sevmeyebilir ama tarzında çok iyi filmler arasındadır bence.

Aksiyon severlere üzülerek Holywood yapımlarından daha iyi bir öneri bulamıyorum.

ya hocam bizim karadeniz filmlerinin çğunda da horon tepiliyor :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    myblackworldweb bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

ya hocam bizim karadeniz filmlerinin çğunda da horon tepiliyor :)

Onlarıda izlemiyorum hacı :D Çocukların ulaşamayacağı sinema salonlarında gösterime girsin o filmler lütfen ama :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Belki bilmeyen vardır 

my sassy girl

Amarikan versiyonu da var aman ha kore versiyonunu izleyin

çok severim bu filmi.

Toplam Hit: 2717 Toplam Mesaj: 26