Amerika'ya Kalacak Yer Ve İş
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Coder pm ile ''misal ben tr de okuyom, ne yapılır ki amerikaya gidip bana ne faydası olur? sen ordasın sanırım'' diye sormadiniz mi ? Size gonderdigim bilgi yanlismiydi ? Neden soru sorup yanit verildiginde de cevabi sorguluyorsunuz ? Bu sorular daha once binlerce kez sorulmus sorulardir,binlerce kez de cevap verilmislerdir.Ayri soruya ayni cevaplari herkese kendim sayfalar halinde yazip durursam yetisemem ki ,o zaman birisi mesaja yorum olarak irem beni iplemedi yaziyor diger bir kisi pm de cevap alamadigi icin profilime yorum yapmis cevap vermedin artik seni sevmiyorum yaziyor...:(
Sizler icin pek de degerli olmadigimi dusunmeye basladim , beni ne kadar uzdugunuzun farkinda degilsiniz.
-----------------------------iki pm imede 10 dk yı geçmeden cevap verdi, teşekkürler
-
Herkesin verdiği bilgiler için teşekkür ederim.Arkadaşım yanımda.İrem pm atıyorum.
-
aga "mevzun" değil ya, "mezun" yazacaksınız :D
-
Bauer bunu yazdı:
-----------------------------aga "mevzun" değil ya, "mezun" yazacaksınız :D
-----------------------------Kardeşim burada bir insanın hayatını değiştirecek bir konu konuşuluyor.Ayrıntılara takılmayalım."Aga" değil, "Ağa" olacak dersem şimdi sana hoş olur mu ?
-
gelecek arkadasin hangi eyalete geliyo?
new york a geliyosa kalacak yer ve is konusunda yardimci olabildigim kadar olurum..
-
scheitann bunu yazdı:
-----------------------------gelecek arkadasin hangi eyalete geliyo?
new york a geliyosa kalacak yer ve is konusunda yardimci olabildigim kadar olurum..
-----------------------------O da zaten New york'a gitmeyi düşünüyor hocam.Pm atıyorum hocam.
-
Konuya ne oldu kimse yazmamis Irem GRE, GMAT ve TOEFL gerekiyor mu ABD icin?
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Konuya ne oldu kimse yazmamis Irem GRE, GMAT ve TOEFL gerekiyor mu ABD icin?
-----------------------------abi toefl zaten fix bisi. yani ingilizceni kanitlamak zorundasin, gre ve/veya gmat da bolume/okula gore degisiyor.
Bu arada benim de birkac sorum vardi' konuyu ilk gordugumde ertelemistim' maalesef banlanmis