folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Amerikayı Aramak İçin Skype Kullanan

Amerikayı Aramak İçin Skype Kullanan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Merhabalar kısa bir konuşma için Amerika'ya açık skype hesabına ihtiyacım var iPhone ile ilgili bir görüşme yapacagım. Sınırsız veya dakikası uygun konuşma paketine sahip olan birisi pmle yardımcı olabilir mı? Abone olmayı denedim ancak paypal hesabınız onaylamıyor deyip duruyor. Sanırım 1 paypal ile 1 Skype iliskilendirebilme nanesi. Ama nasıl çözerim bilmiyorum, yani max 15-20 dk lığına yardımcı olacak bı arkadas lazım.. Dipnot : acil

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

dostum konu ile alakası yok biliyorum yardımcı olamk isterdım ama benim paketim sadece rusya içi arama yapıyor :/ 110 dk filan var ama sadece moskova içi kullanabiliyorum (

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Anldm cok sagolasn hocam.. Kullanan elbet vardr ama paylasicak bi babayigt bekliyorum bakalim :)

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Nonoh diye bi zımbırtı var dayım kullanıyordu, 20 dolara mı ne kredisini alıyorsun 1 aylık amerika rusya yada antarktika konuş allah konuş

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

benim birader kıbrısta,ordan bizimle görüşmek için TELBO diye hizmet kullanıyo,en ucuzu da bu.

Ev telefonları ücretsiz,eğer senin de öyle ise 10 dolarlık bi paket al kredi kartınla,sonra istediğin yeri ara.Cepler de yanlış hatırlamıyosam 10 kuruş civarıydu dk'sı.

symbian telefonun varsa cep telefonuna bile yükleniyodu bi ara,şimdi nasıl işliyor bilmiyorum.bi araştır istersen

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Hocam tek seferlik o da 10 dklk lazm ya

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

hımm o zaman almanın bi mantığı yok,haklısın.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

gmail de sol yanda google talk çıkıyor. Bu sene amerikada tüm sabit ve cep numaraları ücretsiz. Onu dene istersen. Hatta numarayı buraya yaz ben deneyeyim, çalısıyorsa (kesin çalısıyodur bence ama) elbet bir google hesabın vardır

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:
    -----------------------------

gmail de sol yanda google talk çıkıyor. Bu sene amerikada tüm sabit ve cep numaraları ücretsiz. Onu dene istersen. Hatta numarayı buraya yaz ben deneyeyim, çalısıyorsa (kesin çalısıyodur bence ama) elbet bir google hesabın vardır

1-800-676-2775 Umarm olur

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:
    gkhn759 bunu yazdı:

1-800-676-2775 Umarm olur

Oluyor. Sistem welcome to the apple dedi. dene sen gtalk u

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

dostum harikasın! konuşuyorum Allah önce senden sonra goguldan razı olsun :))) ne zamana kadar böyle? limit var mı bir aramalık yada dakika limiti falan?

...said addicted.
Toplam Hit: 2560 Toplam Mesaj: 12