Ammyy İndirmeyin, Kullanmayın Beyler
-
Dün aksam sitesinden indirip kullandim.
Bizim logocu servera bağlandı, işlerini yapti.
Sonuç : problem yok.
-
Kaptan bunu yazdıRETRET bunu yazdı
:| peki kurduk bağlanmadık ama hazırda bekliyor yine de götümüze girer mi?
yani bağlantıya hazır bekler vaziyette id niz ip niz bu da ananızın amı şeklinde ekranda duruyorsa yine de risk altında mı?
tee burdan anadolu yakasından büyük çekmeceye gidecem o derece yani :s
hocam exe yi çaıştırdıgın anda bulaşıyor yani dün akşam bize öyle oldu freelere bakmak lazım artık adam gibi bişiler şart .
:| bulaştı o zaman temizliği nasıl yaptınız peki? fix falan yazılmış mı? yada siz fix it yazdınız mı? işin yoksa uğraş şimdi :s hemen çıkmaz da 10 15 gün sonra çıkarsa daha kötü
-
Biri bi ozet gecsin crytolocker ammyy denmi bulasiyor su anda
-
Tw alternatifi olarak any desk kullanıyorum şuana kadar hiç sorun yaşamadım çok da seridir :)
-
Benim bildiğim onlarca şirket programi şifrelendi. Bana ne kadar istersen ödeme yaparız şifeeleri çöz diye arayanlar oldu. Yaptıgım araştırmada arayanlarım ortak noktası aynı erp programımı kullanıyor olmasıydı. Gömülü rdp programından şuphelenmiştim. Şifreleri çözemem diye hepsini geri cevirmiştim.
tbt de bu şifreli dataları açabilecek birileri oldugunı bilaeydim irtibat kurardım.
-
Bundan sonra önce sandbox ta deneyecem exeleri iyiki çok veri yoktu ana hdd içinde ssd olduğundan hep başka Disk'lere alıyordum ama artık başka bi hdd ye iki günde bir full yedek alacam .
ammynin sitesinde iki sürüm var sanırım inceliyecem yakında detaylı olarak.
-
Chrome Remote Desktop kişisel için. Basit uzaktan kullanım için Alpemix güzel. Alpemixi bir çok firma da destek amaçlı kullanıyor.
-
dün 10 av tanıyordu şimdi 23 olmuş
-
:S
simdi indirdim virustotal de arattirdim virus bulamadi dedi
remote.admin risk not a virus uyarisi veriyor birkac antivirus.
aa_v3.exe dosyasi
-
iş yerinde fortiguard bu programın sitesini tehlikeli sayfa kategorisinde görüyor ve girmiyor.