Amozon'a Türkçe Destek Geldi
-
Donanım Haber'de konusu var gayet detaylı.
Bıçak, telefon vs için adamların yapacak bi şeyi yok zira gümrük mevzuatı böyle. Tablet konusunda ise tablet sorunsuz gelir tabi sim kart girişi yoksa. Sim kart girişi olursa telefon muamelesi görür.
Vergi meselesini ise adamlar sana bırakmadan hallediyor. Kargon sorunsuz geliyor. Olurda vergi alınmaz veya az alınırsa vergiyi iade ediyorlar vs.
Başımdan geçen bi olayı anlatayım.
Telefon için kırılmaz cam koruma aldım. Alırken ömür boyu kırılmazlık garantisi vardı geçen yere düştü koruma kırıldı dedim böyle böyle hemen yenisini yolladı adamlar ücretsiz olarak.
-
sahibinden, n11, gittigidiyor vb..'ye alternatif arayanlar yakında bulacaklarına emin olsunlar :)
-
nasıl paypalı kapadılar. bunun da önünü keserler vakti gelince siz hiç merak etmeyin
-
Bana göre müsteri memnuniyetinin tavan oldugunu iki firma Apple ve Amazon'dur. Bazen Amazon'un kalitesini aklim almiyo. Inanilmaz adamlar bu konuda.
-
Ozgurluk bu kodumunun ulkesinde yavas yavas yok oluyor arkadaslar farkinda misiniz?
Orospu cocuklarindan birisi yakin zamanda cikip bu yurt disi alisverisini engelliyoruz derse hic sasirmayin.
Bu toplum nicelerini hak ediyor.
Saygilar.
-
şu an türkiye çıkış fiyatı 1699tl olan ps4 proyu kargo+gümrük dahil 1470 liraya alabiliyorsunuz amazon.de aracılığıyla
-
ZaZu bunu yazdımehmetdiyebiri bunu yazdıZaZu bunu yazdı
çok iyi olmuş.
Bide biri amazondan alışveriş rehberi hazır etse taşş.. pardon elini öperim :D
donanımhaber'de var hocam rehber
Geçenlerde baktım bulamadım bir daha bakayım hatırlatma için saol :)
bende geçen aylarda ilk kez alışveriş yaptım. karmaşık duruyor ama dh'deki kaynak konu yardımı ile rahatça yaptım hocam. şimdi bir şey alsam n11 vb. gibi kolayca kullanabilirim.
adamların paketleme filan 10 numara.
-
Kreyzi bunu yazdıZaZu bunu yazdımehmetdiyebiri bunu yazdıZaZu bunu yazdı
çok iyi olmuş.
Bide biri amazondan alışveriş rehberi hazır etse taşş.. pardon elini öperim :D
donanımhaber'de var hocam rehber
Geçenlerde baktım bulamadım bir daha bakayım hatırlatma için saol :)
bende geçen aylarda ilk kez alışveriş yaptım. karmaşık duruyor ama dh'deki kaynak konu yardımı ile rahatça yaptım hocam. şimdi bir şey alsam n11 vb. gibi kolayca kullanabilirim.
adamların paketleme filan 10 numara.
alınabilecek avantajlı neler var hocam?
-
Dikkat edilmesi gereken konu şu anda euro 3.49 iken adamlar senden 1 € = 3.7454534172 TRY alıyor.
(tüm Amazon ücretleri ve fiyatları dahil)
-