Ampultakimi.Org
-
ben üye oldum amk :D
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
ben üye oldum amk :D
-----------------------------Eyw. tesekkur ettim.
@HeroiquE : valla dostum istedigi kadar bos oldugunu dusunebilirsin. En azindan benim icin anlami var. Bu ulke icin ne yaptin diye sorarlarsa en azindan FUCK partiye karsi internetten dahi olsa tavir kodyum derim.
-
HeroiquE bunu yazdı:
dünyada yapılan en boş 1231452131 işten sadece 1 ,hayırlı olsun aga.
-----------------------------Adam en azından bir çoğumuz gibi (bende dahil) kuru gürültü bile oluşturmadan ancak ısyandayım gıbı bos kelımeler kullanmyıp tepkı vermıs. Tabı bazıları durumdan dolayı rahatsa onu bılemıyorum...
-
Son gelisen olaylar ve neticesinde serbest birakilan 32 pkk liyi gorunce artik ne yuregim nede ruhum akp nin yaptiklarini kaldiriyor.
@cyrpt : Valla acik soyleyeyim, bu formu kurmadan once bana cok kisi yapma, basin belaya girebilir, tayyip sana dava acabilir dedi. Yaw acmazsa amk onun. 20 yasinda gencecik vatan evlatlari topraga duserken benim odeyecegim 1 milyarin veya yatacagim 1 yil cezanin ne ehemmiyeti var diye dusundum. Gorusun icin ayrica tesekkur ettim.
-
Sunucu bulunamadı
www.ampultakimi.org konumundaki sunucu bulunamıyor.bende mi sorun var
-
Bu yapılan ancak olsa olsa SANAL Muhalefet olur..
-
HAXION bunu yazdı:
-----------------------------Bu yapılan ancak olsa olsa SANAL Muhalefet olur..
gerçekte yapabiliyor musunuz peki ??
yapanların ne hale geldiğini gördük sikindirik terör örgütü adlarıyla!
bence boşuna olumsuz eleştirmeyin - susun geçin başka ihsan eylemez! -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Sunucu bulunamadı
www.ampultakimi.org konumundaki sunucu bulunamıyor.bende mi sorun var
-----------------------------alper dostum, sanirim sende sorun var. taraqyici onbellegi silip yeniden dene lutfen.
-
canın sıkılıyo galiba..