folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ampulün Fotoğrafı..!!!



Ampulün Fotoğrafı..!!!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    Bu Vatan İçin Üşenmeden Okuyun Lütfen..!


    AMPULÜN FOTOĞRAFI



    HÜKÜMETiN SOY AGACI


     


    Asagida okuyacaginiz her paragrafta geçen isimler su an Türkiye ve Türk Milleti adina karar alan insanlardir.


    Türkiye Cumhuriyeti Basbakani Recep Tayip Erdogan


     


    Rize'nin Güneysu Beldesi'ne gittiginde hemserileri basbakani 'POTAMYA'YA


    HOSGELDIN' pankartiyla karsiladi.


     


    Medya bu pankart üzerinde hiç durmadi. Potamya ne demekti?


     


    Güneysu beldesinin Rumca ismi Potamya'dir. Bu beldenin ahalisinin bir kismi sonradan Müslüman olmus Rum'dur.


    Hala beldenin Rumca adini kullandiklarina göre Türklügü içlerine tam sindirememisler demektir. Tayyip Erdogan bu pankarttan rahatsiz olmadi. Ihtimal ki kendisi de Rum kökenlidir.


     


    Yine geçen sene Tayyip Erdogan Gürcistan Devlet Baskani'yla görüsmesinde kendisinin de Gürcü oldugunu söyledi. Bu baglamda Gürcü olma ihtimali de yüksek. Kisacasi Tayyip Erdogan Türk kökenli degildir. Zaten Türklük suuru da tasimamaktadir. Zorunlu olmadikça Türk sözünü kullanmaz. Türklügü ve Türk milliyetçiligini ayrimcilik olarak degerlendirdigini çok kere vurgulamistir. Basbakan oldugundan beri agzindan bir kez bile "Türk milleti" sözü çikmamistir. Hep Türkiye halki der.


    Çok çarpici bir not olarak eklersek 7 mart 2002'de AKP Genel Merkezinde Tayyip Erdogan "Kürdistandan gelen haberler bizi mutlu ediyor" demistir.


    Araya Mustafa Kemal'in biz sözünü eklemekte fayda var..


    Muhterem milletime sunu tavsiye ederim ki sinesinde yetistirerek basinin üstüne kadar çikaracagi adamlarin kanindaki, vicdanindaki asli cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalinmasin."


    Türkiye Cumhuriyeti TBMM Baskani Bülent Arinç



    Manisa dogumlu, Manisa milletvekili oldugu için ve Türkçe'yi de güzel kullanmasindan ötürü halk tarafindan Manisali bir Türk oldugu sanilmaktadir. Halbuki Bülent Arinç'in kökeni Tunceli'ye dayanmaktadir. Yillar önce Manisa'ya göç etmis bir Kürt ailesinin torunudur.


    Türkiye Cumhuriyeti Disisleri Bakani Abdullah Gül


     


    Kayseri dogumlu ve Kayseri milletvekili olan Abdullah Gül, baba tarafindan çok eskiden Kayseri'ye yerlesen Siirt kökenli bir ailenin ogludur. Baba tarafindan Arap ana tarafindan sonradan Müslüman olmus Ermeni kökenlidir.


    Türkiye Cumhuriyeti Içisleri Bakani Abdülkadir Aksu



    Diyarbakir dogumlu olan Abdülkadir Aksu Kürt'tür. Göreve geldiginden sonra Emniyet teskilatindaki Fetullahçi Kürt kadrolasma inanilmaz artmistir. Yurtsever Türkler (Necip Hablemitoglu, Muammer Aksoy, Uğur Mumcu) hep onun döneminde katledildi. Emniyette Kürtçü ve Dogu'cu kadrolasmayi sagladi. Istanbul'daki Kürt kökenli PKK'ya yardim saglayan mafyayi temizleyen polisleri açiga aldi veya pasif görevlere surdu.


    Türkiye Cumhuriyeti Milli Egitim Bakani Hüseyin Çelik



    Van'li olan Hüseyin Çelik Kürt-Arap melezidir. Kürtçe sarkilarla egitim - ögretim sezonu açilisi yapilmasi ilk kez Hüseyin Çelik'in bakanligi döneminde görülmüstür. Türkiye sadece Türklere mi ait iddiasini ortaya atti.


    Türkiye Cumhuriyeti Basbakan Yardimcisi Dengir Firat



     


    Hükümette en kilit kisi olarak gösterilen Basbakan Yardimcisi Dengir Firat 1925 yilinda idam edilen Kürt isyanci Seyh Sait'in torunudur. Mersin milletvekili olan Firat, Mersin'deki Kürt nüfus hareketini yönlendiren kisilerin basindadir. Dengir Firat, 2 Agustos 2002 Cuma günü Meclis'te, sinir oynatan ses tonuyla, Abdullah Öcalan'i kast ederek "Asamadiniz! Asamazsiniz! Asamayacaksiniz!" diye bagirmistir.


    Türkiye Cumhuriyeti Bayindirlik ve Iskân Bakani Zeki Ergezen



    Kürt kökenli olan Zeki Ergezen, bir de ayrica Naksibendi tarikatinin Tillo koluna mensuptur.


    BAŞBAKANIN DANIŞMANLARI


    1. Danisman 1994 yilinda PKK'ya maddi yardim yaptigi için öldürülen Kürt isadaminin yegeni bugün Tayyip Erdogan'in danismani. 10 Aralik 2002 tarihinde, Beyaz Saray'da ABD Baskani Bush ile o dönem Basbakan olmayip AKP Genel Baskani olan R.T Erdogan'in yaptigi toplantiya katilan birkaç isimden biri. Babasi  milletvekili. Babasi bir dönem insan haklari meseleleriyle çok yakindan ilgiliydi; dernek baskaniydi. Firsat buldukça da Istanbul-Ankara belediyelerinin köprü, yol ihalelerini alirdi. Ailece S-300 Mersedeslere biniyorlar. Danismanin üniversite mezunu bile olmadigi söyleniyor. Basbakan Erdogan'in bu danismana özel bir sevgisi oldugu biliniyor.



    2. Danisman Cuneyt Zapsu Bu danisman Güneydogu'nun en büyük Kürt asiretinin üyesi.Dedesi ilk Kürtçe tiyatro eseri yazan bir edebiyatçi. Ehl-i Sünnet dergisinin sahibi. Türkçe-Kürtçe yayinlanan "Jin" dergisinin önde gelen isimlerinden. Danismaninhalasi, faili meçhul bir cinayete kurban giden Kürt hareketinin  önde gelen isimlerinden Musa Anter' in esi. Danismanin enistesi Musa Anter öldürüldügünde Abdullah Öcalan bassagligi mesaji yayinlamisti. Öldürülen Musa Anter' in bir yegeni milletvekili de yine faili meçhul bir cinayete kurban gitmisti. Danisman yakin akrabalari gibi Dogu ve Güneydogu'da gezmiyor. O'nun bir ayagi hep Amerika'daTÜSIAD üyesi bu danisman, Basbakan Erdogan' in özellikle yurt  disindaki bütün resmi-özel görüsmelerinde bulunuyor. Bu danismanin Erdogan'in "aklinin yarisi" oldugu iddia ediliyor.


    3. Danisman Bu danisman aslen Diyarbakirli. Kürt oldugunu açikça vurguluyor. Bir dönem radikal Islamciydi. Yoksuldu; üniversitede yurtta kaliyordu; simdi lüks otellerden çikmiyor, 100 bin dolarlik jeeplere biniyor.


    4. Danisman Babasi Güneydogu'da bir sehrin Belediye Baskani'ydi. O ise Beyaz Saray'in yeminli  üsaviriydi. Arap kokenli. Nerden nereye... ABD vatandasi oldugu biliniyor. Ama simdi o hem danisman hem milletvekili. Barzani 2 sene önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kendisine bagli 75 milletvekili oldugunu açiklamisti. Kimse bu milletvekilleri kimlerdir,diye arastirmadi. Kaynadi gitti bu açiklama.


    VE DİĞERLERİ



    Namik Tan Disisleri bakanligi sözcüsü Disisleri Bakanligindaki Kürtçü gurubun basi, Mardin dogumlu, Disisleri Bakanliginda hizmete Özel yazdigi bir Kürt raporunda Kürtlere daha fazla kültürel haklar verilmesini talep etti. Akp içindeki Kürt gurubun en yakin ismi. Disisleri Bakanligindaki Kürt guruplar ile Meclisteki Kürtçü milletvekilleri arasindaki iliskiyi koordine ediyor. 30 Agustos onlarin (askerleri kastederek) 29 Ekim bizim bayramimiz diyerek askerlere olan nefretini belirtiyor. PKK'nin finanse ettigi lokantalarda ödedigi hesabin Türk askerine ve Türk milletine kursun olarak geri döndügü kisi.



    Baki Ilkin, Arap Kökenli, Disisleri bakanliginda Kibris masasi baskaniydi simdi Türkiye'nin Birlesmis Milletler Temsilcisi, Denktas'in tasfiye edilmesi operasyonunun bas aktörü, 12 Eylül Kenan Evren Diktatörlügü döneminde sagci veya solcu idam edilen gençleri Güvenlik Konseyine sunan kisi. Türklügü ve Milliyetçiligi zararli, hastalikli ve kontrol altinda tutulmasi gereken bir akim olarak tarif ediyor. Dev sol mensubu 12 Eylül'de yasi büyütülerek asilan 16 yasindaki sol görüslü Erdal Eren'in yasini büyütme islemlerinde rol alan kisi.



    Ugur Ziyal, Disisleri bakanligi eski müstesari, Disisleri içinde Akp ye en yakin isim, Kürt kökenli, Disislerindeki Kürtçü kadrolsmanin planlamacilarindan, Talabani ve Barzani'nin asiret lideri oldugu dönemlerde onlara Disisleri bakanligi makam araci tahsis eden kisi. PKK'ya yakin olmasa da modern Kürt Miliyetçiligini destekliyor. Cüneyt Zapsu ve Dengir Firat'a en yakin isimlerden.


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------


    Tayyip Erdoğan Vatanını Satmazz!!! Diyenler Haklı Çıktı...


    O Hiç Türk Olmadı..!!


    Saygılarımla..!!


    İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek

    aaa olmadı ama akepe ülkeyi kurtardı hoca recep tayyyyeppp kankatörde türkiyenin başına gelmiş en iyi(!) yönetici


     


    Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    Eeeee gördüğünüz gibi ipin ucu puştun eline geçmiş .... Ammannn silahlarınızı bakımlı tutun.


    "Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek

    ülkemizin adı TÜRKİYE ama gordugumuz gibi devlet yonetiminde turk yok!!! serefsiz kopekler devletin basında serefsiz icraatlarına devam ediyolar bir Turk devletinin basında basını bırak yonetim kademesinde Turk olmadıgını Metehan gorse heralde mezarını tekrar kazar içine girer ustunu kapardı.ama bunlar size mustaak bu serefsizleri basa siz getirdiniz kahrını da siz cekin gerci pek memnunsunuz bu gavatlardan.kendinize gelin dinle gözünüzü boyayıp başa geciyolar ırkının(Atamızın da bize ogrettigi gibi kökenin önemi yoktur Turkluk bilincine sahip herkez Türk tür) ne olduguna bakmıyosunuz bile ümmetçilik yapıyosunuz ümmetçilik tarih boyunca devletlerin yıkılma sebebidir KAHROLSUN ÜMMET YAŞASIN MİLLET


    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    hoca acaip cok Tayyip yalakasi var etrafta, simdi bi dunya adam gelir cak cuk eder... Asil bi seriatci vardi da banlandi Allah dan, saygimiz var isteyen istedigini sevsin-dusunsun ama vatan haini de olunmaz amk... Serefsiz Tayyip...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek

    la yeter artık tahrıbatta siyaset konuşulmasın kusacam yeter a.q siyaset meydanı ettıler siteyi
    yaw holyone rene ir2 olaya el atın habire siyaset tayyipmiş devler bahcelıymıs.. tayyip siksin sıyaset arkadan gosun size.ögghhh artık yaa


    bu arada tayyipin şerefsiz oldugu dogrudur :D

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redfox
    redfox's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2005
    Erkek

    Lan Utanın A.Q başka iş bulamadınız da develete mi gözdiktidiniz sizemi kaldı devletin milltein soy ağacı A .Q size diken değil ziken Yaranır kim olursa olsun nereden gelirse gelsin Bu iktidarı millet seçti getirdi sizde bu iktidarın kurduğu devletin nimetlerinden faydalanıyorsunuz Dil uzatmadık başkası kaldımı o kadar araştırmacıysanız Danimarkayla uğraşın Göreyim dötünüzü  Akıllı olun Akıllı bu milletin ekmeğini yiyip dil uzatan herkes birgün ekmeği yediği yerden kurşunu  yer..... Vatanı peşkeş çekmedilerdiyemi çamur atıyonuz


     


    Tahribat Din işleri Sorumlusu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maseva
    maseva's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ekim/2005
    Erkek

    kardeş bunları yazmşsın ama nerden aldın


    genel geçer bir kaynağı var mı yoksa işkembeden sallama mı


    belki müslüman diye sevmeye bilirsin ama icraatlrına bak


    bu ülkede hep kuru kuruya muhalefet var zaten


    bu ülkede siyasilerin herşyini dentleyecek bir organ yoksa eğer ,bundan sorumlular gelmiş geçmiş  tüm siyasilerdir


     


    MUTLAK KEMALİNE MASRUFTUR.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ağustos/2005
    Erkek

    yazının tamamını okumadım ama bunnarn kökenleri hakknda bişiler yazmısn ama su sözü dogru analiz etmek lazım "Ne mutlu Türk'üm diyene!" bu söz "Ne mutlu Türk olana" değil !!


    öff dkn bide diosun bi cok kişiden dindarım a.q sölediklern yüznden bi gn dinden cıkcam ama du bakalım..bunu ancak Allah bilir tmm kahrolsun ümmet ne demek a.q salak sacma knusuosun! olm sen galiba sunu idrak edemiosun seni kurtarcak olan Ümmeti olduun Peygamberin şefaati !! ne kalın kafalısın allaaam yhaaa...bide demiomu bn coq dindarım deli edion bni varya ... cook eksiin var knka.. bi gn gel bize de 1-2 şey ögretiim sana! bide demişsin ümmet annayısı devletleri yıkıo! ee şmdie kdr kac Türk devleti yıkıldı tekrar kuruldu? her şeyde böledir her cıkısn bide inişi vardır bu kıyamete kdr böle olcaktır! nese.. 


    √ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vincent
    Vincent's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    RooTTeR bunu yazdı:



    la yeter artık tahrıbatta siyaset konuşulmasın kusacam yeter a.q siyaset meydanı ettıler siteyi
    yaw holyone rene ir2 olaya el atın habire siyaset tayyipmiş devler bahcelıymıs.. tayyip siksin sıyaset arkadan gosun size.ögghhh artık yaa


    bu arada tayyipin şerefsiz oldugu dogrudur :D




    doru sölüo kardeşim!!!siyaset onarmaya çalışır onarırken büssürü yalan söliebilirsin ama bis tahribat müridleri dayanamayız!!!

    "Konusma Bi Kızın Eteği Gibi;ilgiyi sürdürecek kadar kısa, konuyu kapsayacak kadar uzun olmalıdır.."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vincent
    Vincent's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    RooTTeR bunu yazdı:



    la yeter artık tahrıbatta siyaset konuşulmasın kusacam yeter a.q siyaset meydanı ettıler siteyi
    yaw holyone rene ir2 olaya el atın habire siyaset tayyipmiş devler bahcelıymıs.. tayyip siksin sıyaset arkadan gosun size.ögghhh artık yaa


    bu arada tayyipin şerefsiz oldugu dogrudur :D





    doru sölüo kardeşim!!!siyaset onarmaya çalışır onarırken büssürü yalan söliebilirsin ama bis tahribat müridleri dayanamayız!!!


     


    Uyan TÜRK MİLLETİ UYANNNN!!!30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!!


    "Konusma Bi Kızın Eteği Gibi;ilgiyi sürdürecek kadar kısa, konuyu kapsayacak kadar uzun olmalıdır.."
Toplam Hit: 6081 Toplam Mesaj: 28