Amrikadan Ürün Getirtme Yada Satın Alma ?
-
Fincan bunu yazdı:
-----------------------------
Tamam bana tam adlari gerekiyo ona gore gumruk listesine bakicam eger onay gerekiyomu diye.. Beres damla sorunsuz gidiyo Turkiyeye..
OPTIMUM NUTRITION 100% WHEY PROTEIN GOLD STANDARDL-CARNITINE
OPTİMUM NUTRİTİON SUPERİOR AMİNO
Hardline Nutrition Kreatin
bunlar mesela birde nerden bakıyorsun o olaya ? vede baktın diyelim yok hangi yollarla getirtebiliriz
-
normalde bir sorun olmaz ancak adamin uluslararasi postalamayi kabul etmesi gerekiyor. eger alirken not dusersen ve nedenini aciklarsan buyuk bir ihtimalle adam hediye olarak yazar veya icindeki malin daha dusuk degeri oldugunu yazar. ama maldan memnun degilsen geri gondermen bir ton para gerektirir ve pek iade veya degisim olmaz. aldigin adamin guvenilir olmasinda dikkat etmende fayda var.
eger uluslararasi gondermiyorsa amerikada bir tanidigin varsa ona gonderip ordanda postayla alabilirsin ama bir ton is.
neyse daha fazla sorun olurss direk mesaj atarsan daha rahat olur.
-
Arkadasim ogrenmek istedigin soruyu sor bana.
e-bay de kendi magazam var. yani her sey cok basit. pay-pal de var ufak alis veris ben sana alir yollarim dert etme.
Sende odemeyi MoneyGram ile adima yaparsin her bankada var mali al sonra ode buda sana guzellik olsun..
Chicago IL. USA..
Herkesin bayramini kutlarim.
-
ben kopek frisbee si almistim , sunnetci efendi var bizim eleman , o amerikada onun adrese istetmistim o bana kargo ile gondermisti.37$ lik bir urundu galiba :D
edit:
hacilar ben body calismak istemiyorumda biraz kilo almak ve biraz toplu bir vucut yapmak istiyorum.Kilo almak icin bu protein tozlari ise yararmi.Sagliga etkileri varmi ? Birde fit bir vucut icin ne gibi sporlar - hareketler yapmak gerekir.
-
patates bunu yazdı:
işte bu durumda amerikaa gitmiş gelmiş filan prasüdürleri bilen abimiz varmı şimdi?
-----------------------------Elektronik haric hemen hemen her urun getirebilirsin . Saat , kiyafet , kitap vs. vs. Ilk once paypal 'a uye olman lazim Kredi kartinin olmasi lazim . Sana onerim sanal kart cikart , eger sanal kartin olursa paypal kredi kartindaki limiti vs goremez snn icin biraz daha guvenli ve aklin rahat olmasini saglar . Bak arkadas guzellikte yapmis bende bakarim bi guzel bisi varsa alirim .
-
TRTC34 bunu yazdı:
-----------------------------Arkadasim ogrenmek istedigin soruyu sor bana.
e-bay de kendi magazam var. yani her sey cok basit. pay-pal de var ufak alis veris ben sana alir yollarim dert etme.
Sende odemeyi MoneyGram ile adima yaparsin her bankada var mali al sonra ode buda sana guzellik olsun..
Chicago IL. USA..
harikaın dostum bendede kredi kartı var sorun olmaz nasıl yarıdmcı oalblirsin sen bana meseal bak isteidğim ürün şu -
patates bunu yazdı:
TRTC34 bunu yazdı:
-----------------------------Arkadasim ogrenmek istedigin soruyu sor bana.
Chicago IL. USA..
harikaın dostum bendede kredi kartı var sorun olmaz nasıl yarıdmcı oalblirsin sen bana meseal bak isteidğim ürün şu
bana mesela örnek oalrak bu gösterdiğim ürürnünmaliyeti ne olur söyler isen onun yanında 3 4 çeşitde tabletlik hap ekleticem o ağır değil fiyatıda yok diye çok üstünde durmuyorum öncelikli alma gereknelr bunlar -
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------ben kopek frisbee si almistim , sunnetci efendi var bizim eleman , o amerikada onun adrese istetmistim o bana kargo ile gondermisti.37$ lik bir urundu galiba :D
edit:
hacilar ben body calismak istemiyorumda biraz kilo almak ve biraz toplu bir vucut yapmak istiyorum.Kilo almak icin bu protein tozlari ise yararmi.Sagliga etkileri varmi ? Birde fit bir vucut icin ne gibi sporlar - hareketler yapmak gerekir.
-----------------------------zengin adamın hali başka tabi 40 $ a köpeğe firizbi alıyo.. sonra bide ezilen halklar kıl tüy edebiyatı yapıyo :)
-
Para var imkan var sinek :D
-
e-bay magazamiz uluslar arasi insaat makineleri (kullanilmis) satiyoruz.
Benim soyledigim sana buradan pay-pal ile alirim bana gelir sana gonderirim UPS ile sadece yapman gereken ne alacagina karar ver linkini yolla. iyi dusun ki birdaha geri vermek icin ugrasmayalim. Chicagodan Istanbula 450gr altindakiler sanirim $12-$15 Cargo tutar bir ticaret amaciyla degil isin gorulsun. Sana gonderirim alir bakarsin sonrada benim $$ gonderirsin umarim anlasilmistir.
Kal Saglicakla. TRTC34