folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Anadolu Teknik Lisesi Bilişim Bölümü Hakkında

Anadolu Teknik Lisesi Bilişim Bölümü Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek
    hocam en azından elinde mesleğin olur aynı dersleri alıyorsun sonuçta

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    bi upliyim bakalım belki fikri gelen olmuştur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    şehrnide endüstriyel otomasyon bölümü varsa,bilişim yerine ona git derim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:
    -----------------------------
    şehrnide endüstriyel otomasyon bölümü varsa,bilişim yerine ona git derim..

ama benim kafa herşeyden çok bilişime basıyor :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

3.cevap mezun oldukdan sonra herşey senin elinde kendini geliştirip güzel yerlere gelebilrisin... ayrıca atl veya başka bişi sonuçta meslek lisesi mezunu olucaksın bunun yararını sadece öss de görüceksin..

ayrıca gidiceksen bir dala  Ağ İşletmenliği, Veri Tabanı Programcılığı  bu iki bölümden birne git derim.. web tasarımı sanmıyorum tutulmaz teknik servisi dışardanda çözersin sorun olan bşr şey değil..

eelektrik elektronik mezunuyum..bazen keşke pc de okusaydım die düşünüyorum ama memnunum şuan :) 

edit:  ayrıca lise 3 de dershaneye başla imkanın varsa..2 yıl  dershane eğitimi gör..avantajını görürsün.. lise 2 den sonra lise de öss ile iligli ders görmemende bir dezavantaj sayılabilir.

bak bak kendisinde olan tüm acıları yazmış :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

mockingboy bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

3.cevap mezun oldukdan sonra herşey senin elinde kendini geliştirip güzel yerlere gelebilrisin... ayrıca atl veya başka bişi sonuçta meslek lisesi mezunu olucaksın bunun yararını sadece öss de görüceksin..

ayrıca gidiceksen bir dala  Ağ İşletmenliği, Veri Tabanı Programcılığı  bu iki bölümden birne git derim.. web tasarımı sanmıyorum tutulmaz teknik servisi dışardanda çözersin sorun olan bşr şey değil..

eelektrik elektronik mezunuyum..bazen keşke pc de okusaydım die düşünüyorum ama memnunum şuan :) 

edit:  ayrıca lise 3 de dershaneye başla imkanın varsa..2 yıl  dershane eğitimi gör..avantajını görürsün.. lise 2 den sonra lise de öss ile iligli ders görmemende bir dezavantaj sayılabilir.

bak bak kendisinde olan tüm acıları yazmış :)

:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanpir
    yanpir's avatar
    Erkek

Bence web tasarımına git hocam. Ben veritabanı proğramcılığı okudum sonradan pişman oldun. Bence web oku yada ağ ikisininde geleceği parlak hemde kendi işini kurabilirsin. Ama programlama öyle değil: S uzun iş

imza yok parmak bassam :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende senin gibiydim liseye başlayacağımda bu sene bitirdim anadolu lisesinden muzun oldum

şöyle söyleyim kötü öğrencilerden sayılırdım öğretmenlikleri kazanmama rağmen gitmedim 

bilgisayar bölümü için ise söyleyeceğim benim kuzenim okuyo teknik servis bölümünde ben ondan daha çok

anlıyorum pcden.. eğer illa gidecem diyorsan veri tabanı programcılığı veya web programcılığı okumalısın

ilerde en çok ihtiyaç duyulacak sektörlerden birisi olacak...

bence çok yukarılara çıkamazsın mesela bilgisayar mühendisliğini kazanman ordan olanaksız onu anca anadolu veya fen lisesinden

kazanabilirsin eğer gidebiliyorsan anadolu lisesine git gidemiyorsan programcıklardan herhangi birisine git ama yükselme şansın az

olur sadece hayatnı geçindirecek parayı kazanırsın.. 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek
    sen sanırım gebze'deydin.Gebze'de DenizYıldızları'nı tek geçerim :).Bende orda okuyorum eğer oraya gelirsen sana yardımcı olurum.

AML'de lise 1 de mat+kimya+fizik+biyo görüyorsunuz geometri yok lise 2 de mat 3 saat lise 3 ve 4 te matematik yok.
    ATL de lise 1 de mat+kimya+fizik+biyo görüyorsunuz lise 2 de bunların hepsi + geo lise 3 ve 4 tede görüyorsunuz.

ÖSS'yi düşünüyorsan ATL'ye git derim.
    yok ben meslek lisesinden çıkınca direk çalışıcam diyorsan EML yada AML.

Ben elektrik-elektronik okuyorum.Gerçekten ÖSS de birşeyler yapabilirsem gelecek vaadeden bir meslek.

less than one, more than zero.
Toplam Hit: 4154 Toplam Mesaj: 20