Anahtar Kullanmadan Kapı Kilidini Açmak? (Topuz Kapı Kolu)
-
Arkadalşlar kapı aşağıda görmüş olduğunuz kapı kolunu içermektedir. İçerden birisi kilitlemiş ve kapıyı kapatmış :)
Şimdi o odaya giremiyorum. Kapıyı nasıl açabilirim?
Anahtar yok :|

-
Arkadaşım bu kilitlerden bizim evde odalarda vardı kilitli odaları ben kartla çok rahat açıyordum ama bilemiyorum. Bu kilit kapının arkasından tuşlayarak kiltlenebilen kilitlerden demi??
-
keokihamni bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşım bu kilitlerden bizim evde odalarda vardı kilitli odaları ben kartla çok rahat açıyordum ama bilemiyorum. Bu kilit kapının arkasından tuşlayarak kiltlenebilen kilitlerden demi??
-----------------------------Evet onlardan. Kart ile ne yapayım?
-
levye veya balta kesin çözüm :) en iyisi çilingir hocam.
-
ne çilingiri yahu yapıştır tekmeyi?
-
çelik kapı için bu yarıyodu > pet şişeyi ortadan kes kapıyla kilit arasına sok ileri geri yap recep ivedik gibi açılır.
-
Ne çilingiri ya :)
Kapıya da tekme atarak çözülmez bu olay. Hırsızlar nasıl açıyor, kolay yolu olmalı bu işin Ô_ô
-
hpcam bunu açmaya ne var ama kapıya zatat vermeden açmaksa onu sen yapamazsın al eline bir levye tak araya pat :D
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------
çelik kapı için bu yarıyodu > pet şişeyi ortadan kes kapıyla kilit arasına sok ileri geri yap recep ivedik gibi açılır.
-----------------------------Pet şişe bulabilirsem deneyeceğim :W
-
hocam kapıya zarar verirsin. bırak kapıyı normal bir pencereyi bile acarken tornavida ile plastik bile zarar görüyor.
çelik kapıysa yamulur. tahta kapı ise parcalanır. gerekli bölgeye ince uzun kolay yamulmayan bişi sokmayı dene böle ucunu kanca haline getiripde deneyebilirsin. o zaman zarar olmaz.
-
maymuncuk satılır kulannımı ile birlikte 60 lira kesin çözüm :D