Anakart Açmıyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibadeath
    ibadeath's avatar
    Erkek
    arkadaşlar power supply'a guc kablosunu takar takmaz anakart kendi kendine açılıyor ne yaptıysam cozum uretemedim. anakart guc kablosunu takar takmaz acılıyor ve ekrana goruntu gelmiyor. anakartın uzerindeki led kirmizi yaniyor. sorun ne olabilir? tsklr.

a fix for grace
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibadeath
    ibadeath's avatar
    Erkek
    sıfır power ile bile denedim yine aynı problem ile karsilastim.

a fix for grace
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek
    Anakartın üzerindeki led normalde güç kaplosu takılıyken kendiliğinden yanar. Bi de bios tan lan dan açılma özelliğini ya da power seçeneklerinde ilgili ayarlar falan vardı onlara bir göz atarsan iyi olur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    :) anakart ta.. bir kablodan olabılıyo bir defa benımde basıma gelmıstı.. işlemcı fanın oradada.. bir kablo var.. onu takmayınca kasa dırek acılıyordu:D 4 kutucuklu kucuk bısı:D bak bakalım :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    anakarttaki açma butonu kısa devre olmuştur ve kendiliğinden açılmıştır.. anakarttak kabloları sök ve düzgün tak.. o ledin yanması gerilimin geldiğine işaret.. görüntü gelmiyorsa donanımında sorun var

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Biosu resetle hocam, daha sonra

POwer after fail denilen bi seçenek olmalı biosda, elektrik kesilip geri geldiğinde sistemin ne yapacağını gösterir, orayı power offa getir... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibadeath
    ibadeath's avatar
    Erkek
    ustadlar. biosa girmeme mani oluyor anakarttaki bir sorun. ekran goruntusu alamiyorum. power'i deistim yine olmuyor. yani demek istedigim anakartta ne gibi bir sorun olabilir. bir veya birden fazla sebep olabilir tecrubelerinze dayanarak aydınlata bilirseniz sevinirim.

a fix for grace
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

dostum ekrana goruntu gelmemesi sadece anakarttan kaynaklanmaz

islemciden,

ramdan

ve ekran kartindan da olabilir..

anakart tester mi var elinde ki FF verdi sen anakart oldugunu  anladin..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibadeath
    ibadeath's avatar
    Erkek

power'a kabloyu takar takmaz cosku veriyo fanlara anakart yani calıstırıyo otomatik kendini . front panel kablolarını takmayınca bile.

a fix for grace
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Power supplay den anakarta giren bütün kabloları dogru taktıgına emin ol. İşlemcinin yanında ki ufak 4 lü  soket oturmadııgında dedıgın seyı  yapabılır. Eğer olmaz sa  anakarttaki herşeyi çıkarıp enerji ver oyle dene. sonra işlemiyi tak birdaha dene. Sonra ram i tkıp tekrar dene. Çıkardıgı seslerden Belki bir çözüm üretebilirsin. Bios ayarlarını anlatmıslar  ona gırmıyorum.  Bak birde o sorunun kıymetını bıl Her anakartta yoktur o. Ben sırf o iş için devre yapmıştım  Elektrık geldıgınde otomatık acılıyordu pc

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sphinx
    sphinx's avatar
    Erkek

Güncel anakartlarda güç kaynağından anakarta 2 ayrı enerji kablosu bağlanır, ikisi de bağlımıydı?

Biri 20 veya 24 damar, diğeri 4 damar olmalı.

Toplam Hit: 2946 Toplam Mesaj: 13