Anakart Öneriniz?
-
Arkadaşlar yeni bi kasa topluyorum işlemcim intel quad 6600 bu işlemcinin rahat çalışabileceği anakart öneriniz ve yanında diğer parçalarla ilgili önerilerinizi almak istiyorum.Fiyah fazla uçmasın:)Parçaları vatanbilgisayardan alıcam ordan bakıpda önerebilirseniz gayet güzel olur:)
-
Yardımcı olduğunuz için saolun.........
-
konuyu yeni gördüm.
kullancaksan msi kullan ;)
-
buz_mavisi bunu yazdı:
-----------------------------Yardımcı olduğunuz için saolun.........
-----------------------------konuya baktım ama anlamadığım için yorum yapmadım
burda bi ima mı seziyorum ne :P
-
Asus P5W DH Deluxe biraz tuzlu olabilir ama sağlam parça.. Hocam daha ekonomik birşey arıyorsan MSI K9A Platinum öneririm..
Edit : Sabah konuyu görmedim görsem hemen cevap yazardım :B
-
asus almanı tavsiye ederim...
-
intelden şaşma
-
ya ben şimdi bi anakart önersem bütçene uyar mı uymaz mı bilemem ama marka olarak ASUS ve Gigabyte tan şaşma derim.Gigabyte ın ekonomik ve yüksek performans veren anakartları war ama modellerini hatırlamıorum ama şeklini biliyorum üstünde bakırborular war soğutma için bi de bakır olmayabilir ama üstünde yine soğutma amaçlı plakalar olan bi anakart war.Onlar güzeldi.
-
kardeş intel dp35dp ' yi tavsiye ederim .. suanda piyasada bulunan bütün işlemcileri destekliyor ;)
-
msi p35 platinum kullaniyorum 180ytl ye almistim. Q6600 2.4 ghz 3.6ghz kadar cikiyorum.Standart sogutma + corsair 667mhz 1x2gb ram ile.Anakarti oneririm hoca.
-
GA-EP45T-EXTREME