Anakart Sorunu Msi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:
    -----------------------------

hic otmuyo hocam sorunda orda :D marasda ogrenciyim hocam normalde maltepedeyim burasi degisik bi yer 2.5 saat intel islemci aradik ya bulamadik yada adamlar vermediler test icin :D

hiç ötmüyosa anakart arızalı demektir. başka bir açıklaması yok bunun. elimde msi ms-7255 var quad işlemci bile taktım çalıştırdım :D bios sorunu yoktur. adam seni keklemiş işte v13 yaptım da falanda filanda. 

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gg uzerinden aldim hocam neyse saglik olsun iade edim bari napalim arkadasa aliyorum haci gidip 0 alicam sonra semsiye bize giriyo :D kimseye araci olmicam bi daha

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:

gg uzerinden aldim hocam neyse saglik olsun iade edim bari napalim arkadasa aliyorum haci gidip 0 alicam sonra semsiye bize giriyo :D kimseye araci olmicam bi daha

elimde ürün var sıkıntısız çalışyor. en azından mürid olarak çalışma garantisini veririm. hangi işlemci kullandığını yazarsın o işlemci ile testini yaparım :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-ms-7255-775pin-ddr2-ram-slotu-pci-ex-4x-sata-40-tl-47731993/detay/?

sana 35 olsun 9 lira kargo dedin fazla yazmasın sanada :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
Toplam Hit: 3185 Toplam Mesaj: 14