Anakart Tamiri Dell ?
-
sansar55 bunu yazdı
sıvı teması var diyorlar.garanti kapsamı dışında imiş. cihaz. kullaci hatası vs diyorlar.
hocam sıvı teması oldu mu olmadı mı ? olmadıysa ve servis idda ediorsa o zaman dell ile bizzat iletişime geç.mail at anlat durumu.zaten servis artık onu tamir etmez öle dedikten sonra.bide servise de ki sıvı teması olan yerleri foto çeksinler göndersinler bakim.belkide kandırıolar...ama iyice emin ol sıvı teması yapamadıgına dair.birde belki kargoda bi olaylar olmuş olabilir...
belkide ailenden biri sıvı döktü ve korktu sölemeye :D sende açınca gitti :D
Ekerci tarafından 17/Haz/15 13:48 tarihinde düzenlenmiştir -
-
sansar55 bunu yazdıtrooper bunu yazdı
ankara mklc yaptırdım daha önce sıkıntı çıkmadı ;) banada 3400 tl çıkarmışlardı
arıza neydi sizin kac tl odedin mklc ye
sıvı temaslı anakart değişimi yapıldı hocam
-
sansar55 bunu yazdı
sıvı teması var diyorlar.garanti kapsamı dışında imiş. cihaz. kullaci hatası vs diyorlar.
Aklıma şöyle bir şey geldi ama senin için uygunmudur bilemem ?
Anakartı tamir ettireceğine amazon-ebay gibi sitelerden sıfır anakart alsan acaba daha uygun ve daha iyi olmazmı ? -
laptop yedek parçası satanlarla iletişime geç anakart al kendin takamıyorsan laptop tamiri yapan birine taktırırsın en fazla gideceği 500 lira.
-
420 tl anakartın orjinali imiş.tamiri olmassa yeni kart takacaklar.pc ye sıvı falan dokulmediR.esimleride yollariz dediler gelmedi.art niyet var gibi geldi bana. peki servisin boyle bir şey yapmasinda kari ne olabilir.yapılan şikayetlerde bu tip şeyleri cok okudum.
-
İzmir'de iyi bi yer var 05054554555 bu numara Serkan Bey. Telefonu Erdem verdi derseniz her türlü kolaylığı yapacaktır. Dilersen numaranıu bana pm at ben kendisine vereyim sana ulaşsın.