Anakart Tamiri Dell ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    sansar55 bunu yazdı

sıvı teması var diyorlar.garanti kapsamı dışında imiş. cihaz. kullaci hatası vs  diyorlar.

hocam sıvı teması oldu mu olmadı mı ? olmadıysa ve servis idda ediorsa o zaman dell ile bizzat iletişime geç.mail at anlat durumu.zaten servis artık onu tamir etmez öle dedikten sonra.bide servise de ki sıvı teması olan yerleri foto çeksinler göndersinler bakim.belkide kandırıolar...ama iyice emin ol sıvı teması yapamadıgına dair.birde belki kargoda bi olaylar olmuş olabilir...

belkide ailenden biri sıvı döktü ve korktu sölemeye :D sende açınca gitti :D

Ekerci tarafından 17/Haz/15 13:48 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

Bu firmayla görüşe bilirsin hertürlü kart tamirinini yapıyolar. Profesyonel iş çıkaran firmalardan biridir.
    elkatek

blutarm tarafından 17/Haz/15 15:02 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek
    sansar55 bunu yazdı
    trooper bunu yazdı

ankara mklc yaptırdım daha önce sıkıntı çıkmadı ;) banada 3400 tl çıkarmışlardı

arıza neydi sizin kac tl odedin mklc ye

sıvı temaslı anakart değişimi yapıldı hocam 

ZzZzZzZ...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek
    sansar55 bunu yazdı

sıvı teması var diyorlar.garanti kapsamı dışında imiş. cihaz. kullaci hatası vs  diyorlar.

Aklıma şöyle bir şey geldi ama senin için uygunmudur bilemem ?

Anakartı tamir ettireceğine amazon-ebay gibi sitelerden sıfır anakart alsan acaba daha uygun ve daha iyi olmazmı ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

laptop yedek parçası satanlarla iletişime geç anakart al kendin takamıyorsan laptop tamiri yapan birine taktırırsın en fazla gideceği 500 lira. 

:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

420 tl anakartın orjinali imiş.tamiri olmassa yeni kart takacaklar.pc ye sıvı falan dokulmediR.esimleride yollariz dediler gelmedi.art niyet var gibi geldi bana. peki servisin boyle bir şey yapmasinda kari ne olabilir.yapılan şikayetlerde bu tip şeyleri cok okudum.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redsox
    redsox's avatar
    Erkek

İzmir'de iyi bi yer var 05054554555 bu numara Serkan Bey. Telefonu Erdem verdi derseniz her türlü kolaylığı yapacaktır. Dilersen numaranıu bana pm at ben kendisine vereyim sana ulaşsın.

Toplam Hit: 1876 Toplam Mesaj: 18
anakart