folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Anakartı Alkollü Suya Yatırmak

Anakartı Alkollü Suya Yatırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

TAMAM SAKİN OLUN, kabadayi kardeş yaralı parmağa anca işenir, sen kimseyi dinleme git güzelce işe kardeş üstüne :)) bunlara inanma sen :D

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

cagilgurbuz bunu yazdı:
    -----------------------------

alkole yatırmayı ilk kez duydum genelde fırında ısıtılır daha iyi bir yöntem

hacı o lehim çatlakları içindi. biz hiç araya girmeyelim :F uzaktan seyredelim :F

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

elektronik kartları temizlemek içni spreyler war git al temizle pislik için

NEDEN? (soru olarak)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

someone_from_71 bunu yazdı:

TAMAM SAKİN OLUN, kabadayi kardeş yaralı parmağa anca işenir, sen kimseyi dinleme git güzelce işe kardeş üstüne :)) bunlara inanma sen :D

Aq söylenmeyen bir bu kalmıştı bu da söylendi tamam artık  :))))

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:

En doğru olanının bu şekilde olacağını belirtirim.Çeşitli tayvan siteleriyle ebaydan 3-4 yıl önce sipariş ettiğimi belirteyim.ama teknomarketlerde de rastlarsınız.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

selülozik tiner baskı devre ve plakalara zarar vermez uçup gittiği için devrede bir iletkenlik söz konusu değil daha önce elektronik tamirinde sürekli kullandığım birşeydir ondan kafam gzl geziyorum neyse zararı yok yani herhangi karta birde ram sökülürken tabikide slot bozulabilir pin ayaklarında gözle görülmeyecek çatlaklıklar sökülme esnasında meydana gelebilir bu yüzden iletim sağlanmaz.

zzzzzz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rido59 bunu yazdı:

selülozik tiner baskı devre ve plakalara zarar vermez uçup gittiği için devrede bir iletkenlik söz konusu değil daha önce elektronik tamirinde sürekli kullandığım birşeydir ondan kafam gzl geziyorum neyse zararı yok yani herhangi karta birde ram sökülürken tabikide slot bozulabilir pin ayaklarında gözle görülmeyecek çatlaklıklar sökülme esnasında meydana gelebilir bu yüzden iletim sağlanmaz.

+1

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:

Geenmeboo bunu yazdı:

En doğru olanının bu şekilde olacağını belirtirim.Çeşitli tayvan siteleriyle ebaydan 3-4 yıl önce sipariş ettiğimi belirteyim.ama teknomarketlerde de rastlarsınız.

çokta pahalı bişey değil ayrıca ve bi tüple bayaa öle böle değil bayaaaa bişey temizlersin yani canın sıkıldıkça temizlersin hatta.

NEDEN? (soru olarak)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

@hayalkurt-@barisyigit nie tartısıosunz ki adamla adam o cümleye baslar baslamaz ne kadar bilgisiz oldugunu belli etmiş zaten üstüne üstelik gidip googledan arayıp bi seyler bulup sizede sölemeye calısmıs size iş ögretmeye kalkmıs baya güldüm ama tinerle anakartmıs temizlenirmişte yok zarar verirmişti :D :D benim sıvı teması anakarta yapıp kurtardıgım seyleri görse acaba ne dieck cok merak ettim he :D

bu arada tineri dene işe yramazsa al bulasık makinasına at  ondan sonra kurut sac kurutma makinasında soguk bölümde kurut cokta yaklastırma ondan sonrada git bi kaba tiner koy kab tencere olabilir yatır 1 saat bekle 2 saate olabilir ondan sonra cıkart gine kurula calısmama oranı cooooook düşük tabi eger dedigin sebebdense sıvı teması falan olanlarda bunu denyebilir.

pili cıkartmayı unutma onboard ekran kartı kullanıosan vga cıkısını iyi temizle. bulasık makinan yoksa sıcak su ve prillede bu işi yapabilirsin denenmiş onaylanmıstır saygılar sevgiler:W

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:

@hayalkurt-@barisyigit nie tartısıosunz ki adamla adam o cümleye baslar baslamaz ne kadar bilgisiz oldugunu belli etmiş zaten üstüne üstelik gidip googledan arayıp bi seyler bulup sizede sölemeye calısmıs size iş ögretmeye kalkmıs baya güldüm ama tinerle anakartmıs temizlenirmişte yok zarar verirmişti :D :D benim sıvı teması anakarta yapıp kurtardıgım seyleri görse acaba ne dieck cok merak ettim he :D

bu arada tineri dene işe yramazsa al bulasık makinasına at  ondan sonra kurut sac kurutma makinasında soguk bölümde kurut cokta yaklastırma ondan sonrada git bi kaba tiner koy kab tencere olabilir yatır 1 saat bekle 2 saate olabilir ondan sonra cıkart gine kurula calısmama oranı cooooook düşük tabi eger dedigin sebebdense sıvı teması falan olanlarda bunu denyebilir.

pili cıkartmayı unutma onboard ekran kartı kullanıosan vga cıkısını iyi temizle. bulasık makinan yoksa sıcak su ve prillede bu işi yapabilirsin denenmiş onaylanmıstır saygılar sevgiler:W

donanım haberde de buna benzer bişey okumuştum adama çamaşı makinasına at iyicene kurula demişlerdi,Mantıken düşüncek olursak çok saçma geliyor ama bi riske girip denemek lazım :))))

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
Toplam Hit: 7591 Toplam Mesaj: 40