Analiz ( Konu:Kızlar )
-
Valla Analizinde Bu Kadarı Olur Yemin Ediyorum Süper Yorumlamışsın Hele o Düşük Bel Yokmu Beni Bitiriyor Gülüyorum Öyle Bi Kız Gördüğümde Hele Bizim İş Yerinde Bazı Kızlar Var Açık Yaka Giyerler Egilirken Ellerini Koyarlar Oraya yua Kızım Maden Görmelerini İstemiyorsun Neden Açık SAçık Şeyler Giyiyosun...
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
"kızlar,... dir. "veya "erkekler ... dir." gibi cümleler analiz olmaz kesinlikle. Evet çerez kıvamı bir popüler külütür var,ancak en az kızlr kadar erkelerin de fahişesi var. Erkeğin fahişesi daha çok aslında. Bir kız cinsle ilişkiye girince fahişe de,erkek evladı, kerhanede veya salak gibi eve kız getirip bir an evvel icabına bakma peşindeyse fahişe olmuyor mu? Ayrıca "her dönemde bu gençler azıttı" diye "bilinçli gençlik" nutukları atılıyor.Taa orhun kitablerinde bile yazılanlara göre o zamanın gençlerinin kültürlerini bozduğu ve gelecekten endişe duydukları" yazıyor. Bence olması gereken köşe yazarı edasıyla klavye delikanlılığı yerine her gencin kendisini ölçüp biçip tartması ve "kendisi" olarak yol alması lazım gelir.
Köşe yazısı edasıyla yazmam seni rahatsız mı ediyor ? Belki amacım gayem köşe yazarı olmak bu seni ilgilendirmemeli komik sözler ile ortamı şakalandırmanın vakti değil..
orhun kitabelerinde ne yazılıp yazılmadığı değil şuanda şu devirden bahsediyorum..ot gibi yaşamak ve her şeye muhalefet olmaktansa fikirlerini sölemenin daha doğru olabileceğini sana tavsiye ederim.Güzel kardeşim.. -
Ben Site Yapıodm yAzı Harika Hemen Koydum AnaSayfaya:)
www.kandemir.ch
-
FireX bunu yazdı:
Alem kaşar olmuş.Eskiden bir yonjayı bilirdik şimdi yüzlerce alternatifi çıkmış.Bir sürü abaza ve kaşarlar toplanmış kendilerini sergiliyor.Artık bakireliğinde önemi kalmadı.Yok namus ordamıymış yok aşkmış bunlara kılıf uydurup kendi bildiklerini okumaya başlamışlar.Türk kızının en önemli özelliği namusuna verdiği önem.Bu olmadıktan ha Türk olmuş ha Rus olmuş yada başka milletten olmuş ne farkeder.Böyle mide bulandırıcı bir gerçeği kabul edeceksem ne yapayım Türk kızını arkadaş.Çoğunun bir yeri 5 karış havada zaten.
-----------------------------bunu bilir buna destek veririm, ewet hocam bu maço olmak geri kafalı olmak yada medeniyetsiz olmakla eşdeger olsun kabul ederim, peki sorarım ahlakı veyahut kişiligi olmamak neciliktir bi isim bulamadım ben ya siz..?
-
Ahlaksız ve kanı bozuk olan insanlardan nefret ediyorum +++++++1
-
korunmasiz bunu yazdı:
koçum benim üzülerek söylüyorum ama bu tip kızlar 10 sene önce iyi hallerini yaşadılar.şimdi düzgün bi çevreye sahip olsan,düzgün insanlarla takılsan,inan ki bu anlattıklarınla ilgisi olmayan kızlarla karşılaşıcaksın.olay ortam farkı,seviye farkı hojam.ayrıca kızlara ulaşmak zor falan değildir,her kıza göre çeşitlilik gösterse de yollar temelde aynıdır.
hoca bi anlatsan temelini -
Gerçekten geniş kapsamlı düşünmüşsün dostum. Tamamını okudum ve gerçekten hak veriyorum sana. Ama içimde üzgün bir kısım var bu yazıya dair. Şimdi demişsin ki sen : gecekonduda oturup ünlü bir işyerinde çalışıp havalı havalı gezen kızlar demişsin ya orda ciğerim koptu kardeş açıkcası. Yani şimdi onu kendi yerine koysana bi. Fakirsin , başkaları gibi olmak istiyosun , yediğin önünde yemediğin arkanda , yani o kız da ister bende öyle geziyim ister yaa ne biliyim kardeş kendimi o kızın yerine koyunca birden kötü oldum. Fakirlik kötü bişey. Allah fakirlerin yardımcısı olsun. Çok şükür ne gecekonduda oturuyorum nede fakirim vs orta zenginiz , her zaman benden bir düşük aileyi göz önüne alarak davranırım böyle konularda. Neyse yaa biraz fazla damardan konuştum heralde kusura bakmayın...
-
vaalh iş binbirgece şeysine gelince ahlaklı ahlaksızı tanımam ben.... :D
töbe töbe. geçe yarısı saat 1.15 olmuyş hala... :D
-
He konu kızlara gelince kızlar benim gözümde nedir yazayım(tabi tiki salak aptal kızlardan bahsediyorum) :
-Sadece gerizekalı yaratıklardır.Amaçları bir erkeğin ona güzel olduğunu söyletecek kadar kışkırtmak ondan sonrada ben seni arkadaş olarak görüodum deyip terslicek kadar ikiyüzlü olduklarıdır.
-AY bu gün giydiğin ne güzel ay sen böle giyinir miydin derler enpati yaparsan seni bazen ezdiklerinin farkına varırsın.
-Manyak süper erkeklerden çıkıcaklarını sanırsın konuşmaları onu gsterir ama en mal heriflerle çıkarlar.
-Kısacası aptal kızlardan nefret ediyorum ve tiksiniyorum sayelerinde ==> Ailemle dışarıda geçerken karanlıkta yoğun bi caddede birbirine elleşen okşaşan erkek-kızı görünce dua ediyorum annemler oraya bakmasın die bu ne rezilik ne hayvanlıktır die düşünüyorum.
-
AsortiC bunu yazdı:
-----------------------------kuytul bunu yazdı:
"kızlar,... dir. "veya "erkekler ... dir." gibi cümleler analiz olmaz kesinlikle. Evet çerez kıvamı bir popüler külütür var,ancak en az kızlr kadar erkelerin de fahişesi var. Erkeğin fahişesi daha çok aslında. Bir kız cinsle ilişkiye girince fahişe de,erkek evladı, kerhanede veya salak gibi eve kız getirip bir an evvel icabına bakma peşindeyse fahişe olmuyor mu? Ayrıca "her dönemde bu gençler azıttı" diye "bilinçli gençlik" nutukları atılıyor.Taa orhun kitablerinde bile yazılanlara göre o zamanın gençlerinin kültürlerini bozduğu ve gelecekten endişe duydukları" yazıyor. Bence olması gereken köşe yazarı edasıyla klavye delikanlılığı yerine her gencin kendisini ölçüp biçip tartması ve "kendisi" olarak yol alması lazım gelir.
Köşe yazısı edasıyla yazmam seni rahatsız mı ediyor ? Belki amacım gayem köşe yazarı olmak bu seni ilgilendirmemeli komik sözler ile ortamı şakalandırmanın vakti değil..
orhun kitabelerinde ne yazılıp yazılmadığı değil şuanda şu devirden bahsediyorum..ot gibi yaşamak ve her şeye muhalefet olmaktansa fikirlerini sölemenin daha doğru olabileceğini sana tavsiye ederim.Güzel kardeşim..
Güzel kardeşim,yazdıklarını tümden eleştirmedim,sadece bir bölümüne olan bir eleştirim var. Bu devirden bahsediyorsun ama bu hayıflanmalar her dönem oluyor,yani her dönemde istenmeyen kültürel bozulmalar oluyor.Bunu sadece "kızlar" için söylemedim.Fakat kızlarımızın iyi bir yönü olarak "namusludur" dersek sonra böyle düşük bellileri cıvık kızları görünce kızlarımızdan tiksiniriz. Genellemeler yanlış inanışlara,onlar da kalıplaşan önyargılara gider. Bu sebeple eleştirdim. Emek verip yazmışsın sağolasın, gözlemlerin de doğru fakat yapılan analiz basit bir genellemeye gitmiş bence.