folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anamur Da Tatil

Anamur Da Tatil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar bayramdan sonraki hafta eşim ve kuzenimle 4 kişi tatile çıkacağız anamura gitmeyi düşünüyoruz konaklama için ne önerirsiniz daha önce hiç gitmedim ama merak ediyorum nette gezdim elle tutulur birşeyler göremedim bu hususta tavsiyede bulunacak var mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Ne kadar süre kalacaksınız? En iyi oteli Ünlüselek diye biliyorum o bile istedikleri fiyatları hakeden bir otel değil. Otel konusunda yetersiz bir yer Anamur. Düzgün bir ev bulunup kiralamak daha konforlu olur diye düşünüyorum. Nereden geliyorsun Anamur'a? Neden Anamur ona göre yönlendireceğim.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Konyadan geliyorum anamur'a neden anamur alanya antalya marmaris bizim için fazla hareketli kalır eşim hamile zira kuzeniminde minik bir kızı var daha sakin kendi halimizde biraz daha doğayla başbaşa rahat bir tatil istiyorum tabi ki evde olabilir dahada iyi olur bu arada nette pek birşey bulamadım ama

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Anamur da bir şey yok hocam askeri kampa gideriz aynı değişmemiş :) side güzeldir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    EnerJiC bunu yazdı

Konyadan geliyorum anamur'a neden anamur alanya antalya marmaris bizim için fazla hareketli kalır eşim hamile zira kuzeniminde minik bir kızı var daha sakin kendi halimizde biraz daha doğayla başbaşa rahat bir tatil istiyorum tabi ki evde olabilir dahada iyi olur bu arada nette pek birşey bulamadım ama

Konyadan Anamur'a giderken Sertavul geçidinden geçeceksiniz değil mi? Anamur güzel fakat o kadar çok yol almadan Silifke dolaylarında da iyi tatil yapabilirsiniz Aydıncık'a doğru.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

evet Silifke taşucu kaş aydıncık ta olabilir varsa tavsiyeniz değerlendiririm yani

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    EnerJiC bunu yazdı

evet Silifke taşucu kaş aydıncık ta olabilir varsa tavsiyeniz değerlendiririm yani

Öncelikle kaç kişi olacaksınız? bayan erkek çocuk, daha önce Mersin sınırlarında oldunuz mu?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

hocam 4 kişi + bir bebe daha önce mersin sınırlarında olmadık

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    EnerJiC bunu yazdı

Hemşerim daha önceki senelerde Anamura gittim göreceğin bişey yok turizm zaten yok

Heryer sera bildiğin bagaja anamur muzlarını doldurur getirirsiniz :)

Bide Konya -Anamur yolu baya sıkıntılı uzak Silifkeden dolaşmanız gerekir 3-4 saat sürer hamile için yorucu olabilir

Ama Çıralıyı öneririm huzurlu sakin uzun sahili bungalow evleri filan baya güzel bi yer camping alanları da var ordan Olymposu da gezersiniz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek
    EnerJiC bunu yazdı

limonlu hocam 

Emekli
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek
    EnerJiC bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar bayramdan sonraki hafta eşim ve kuzenimle 4 kişi tatile çıkacağız anamura gitmeyi düşünüyoruz konaklama için ne önerirsiniz daha önce hiç gitmedim ama merak ediyorum nette gezdim elle tutulur birşeyler göremedim bu hususta tavsiyede bulunacak var mı ?

Kamp düşünürsen Pullu kamp alanı hocam.Mütiş bi deniz var ortasında adacıklar falan çok harika.

http://www.anamurunsesi.com/tarihdoga/dogal/pullumesire.htm

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
Toplam Hit: 1745 Toplam Mesaj: 16
tatil anamur konaklama tavsiyeleriniz