Anasayfadaki Gözüken Konularla İlgili Bir Öneri
-
hocalar anasayfada listelenen konu başlığı, konuyu açan kişi, son yorumu atan ve hit in bulunduğu satırlar hover'lansa daha iyi olmaz mı sizce ?
bazen bu konuyu kim açmış diye merak edip mousu takip ederek bakıyorum kimin açtığına.
tek bir kod la halledilebilir birşey. biraz üşengeçlik ediyoruz fakat sitenin anasayfasına da güzel bir görünüm katar kanımca.
-
evet yeni sistemlerin cogunda var jqery tools ile basit olarak yapılıyordu :)
-
WildWamqire bunu yazdı:
-----------------------------
evet yeni sistemlerin cogunda var jqery tools ile basit olarak yapılıyordu :)
-----------------------------.td:hover { } şeklinde yapsalar yeter hocam, jquery e felan gerek yok
-
ayrıca bir öneri de benden, anasayfa tarayıcıyı 60snde bir kendini refreshletmeli..
-
SweetyVolty bunu yazdı:
ayrıca bir öneri de benden, anasayfa tarayıcıyı 60snde bir kendini refreshletmeli..
hahaa bak bu iyi olur refresh etmekten bıkıyoruz :d -
-
murdery bunu yazdı:
tbt nin farklı temalarını kullan sen de hoca...illa default kullanmana gerek yok
-----------------------------benim anlatmak istediğim olay burdaki hiç bir temada yok hocam. diyorum ki ben, herhangi bi satırın ustune geldıgımız de o satırın rengı değişsin, mousun hangi satırın üzerinde olduğu belli olsun.
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------o vardı, çok gıcık oluyodu bi konuya tıklayacan pat refresh sonra o konuyu ara felan. yok yok gıcıktı
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca bir öneri de benden, anasayfa tarayıcıyı 60snde bir kendini refreshletmeli..
kesinlikle. -
aziz2724 bunu yazdı:
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------o vardı, çok gıcık oluyodu bi konuya tıklayacan pat refresh sonra o konuyu ara felan. yok yok gıcıktı
----------------------------- -
balik_ bunu yazdı:
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca bir öneri de benden, anasayfa tarayıcıyı 60snde bir kendini refreshletmeli..
kesinlikle.
Abi hani sen sosyal olacaktin ya doktora ogrencisine bak tahribata auto refrrsh istiyo ya :)