folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anasınıfı İçin Halı Lazım

Anasınıfı İçin Halı Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

yanmayan halılardan almaya çalışın.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

veli den topla hoca manisada fakir köy varda benimmi haberim yok :D

Veli konusunda bişi demeyi düşünmüyordum ama Manisa da sın söyliyim :D Etkinlik için para toplayalım dedik yok iyi dedik neyse kahvaltı yapsın cocuklar okulda dedik 5 TL toplayalım (bazı velilerin isteği) yok iyi dedim ne yerlerse yesinler yanlarında getirsinler onu da geçtik. Malzeme listesi verdim; boya el işi kağıdı vs. doğru düzgün getiren olmadı hatta bazı veliler hocam gereksiz şeyler almayalım diyor abi dedim boyama yapmıcak mı bu çocuklar kesme yapıştırma yapmıcak mı ne gereksiz bu listede dedim hatta onu da geçtim malzeme alınıyor para gidiyor diye çocuğunu göndermeme kararı alan da oldu. Şimdi acaba diyenler olacak 1 TL almadık Malzeme tam getiren bir iki kişi oldu sadece. 

Hocam eşim 9 yıllık okul öncesi öğretmeni hep köylerde yaptı şuanda 3 yıldır manisada onunda okulda gittiğinde halı yoktu vallaha söke söke aldı velilerden hatta ben dedim durumu kötü olun varsa zorlama ben vereyim 

halıları internetten sipariş geçtik felan 

manisa halkını bana anlatma en fakirinin eviye yıllık 30-40 binlira girer gazinolarda leylalara qara basarlar sonra gelip 5 liranın hesabını yaparlar. adamın üstüne başına baksan adama tutup para veresin gelir mal varlığını araştırsan sülaleni satın alır. okulun tabanı parke değildi gitti milli eğitim müdürüne söyledik adam malzeme benden işçilik sizden dedi yaptırdık 

hiç bir şey olmadı çıkıp kahveyi dolaşsan yine toplarsın biraz niyet ve azim lazım kusura bakma hocam yöreyi çok iyi bilirim

ilçe meme söylüyorum daha kötü okullar var deniliyor , muhtara söyledim zenginlerine söyledim müdüre söyledim ilçe merkezinde bir kaç kişiye söyledim durum aynı neyse tamam niyet ve azim yok bende

Toplam Hit: 2703 Toplam Mesaj: 23
okul yardım