Anasonlu Nargile Tütünü
-
Nargile tütünü aldım ama anasonlu yazıyor üstünde ben bunu görmedim, normalde aldıklarım saf tütün oluyor hiçbir maddeyle karıştırılmamış sadece kendi özel şerbetiyle karıştırılmış.. Bilen varmı bu anason nedir ? Rakının içinde vardı sanırım ? Bir zararı filan varmı ?
-
Kafa yapar hocam rakıda ondan yapılıyo bildiğim kadarıyla :)
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------
Yahu millette uyku yapar onu bnu yapar diyo tırstım Hoca. -
MUHRIP bunu yazdı:
UNKN0WN bunu yazdı:
Yahu millette uyku yapar onu bnu yapar diyo tırstım Hoca.
-----------------------------Bende bi ara cok nargile cafeye takılırdım isteyenler anasonlu değilnce ne bu anasonlu dedim rakılı kafa yapar dediler :/ (:
-
UNKN0WN bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------Kafa yapar hocam rakıda ondan yapılıyo bildiğim kadarıyla :)
Yahu millette uyku yapar onu bnu yapar diyo tırstım Hoca.
-----------------------------Bende bi ara cok nargile cafeye takılırdım isteyenler anasonlu değilnce ne bu anasonlu dedim rakılı kafa yapar dediler :/ (:
Ben evimde kendim yapıyorum :) Ama bu kafa yapması düşündürüyo :) -
anasonlu elma ;) cok cok ii ya :D
-
crematory bunu yazdı:
Hocam benimkide elmada daha önce hiç anasonlu içmedim nedir ne değildir kafa yapma durumu varmı ? -
crematory bunu yazdı:
Hocam benimkide elmada daha önce hiç anasonlu içmedim nedir ne değildir ? kafa yapma durumu varmı? -
hocam ac karnina icme rakıda ki koku gelio nargile biraz tuzlu gibi hissediosn ve ilk basta insanin hosuna gitmio ama zamanla alisiosn bak tuzlu fistikla beraber gotur super oluo .. kafa yapma durumu yok hocam fazla zorlayark cekersen bas agrisi yapar
faworim : anason cift elma + 50cl bira + tuzlu fistik bu kombinsyna bide mekanda mac izlemek deişilmez :D
-
crematory bunu yazdı:
hocam ac karnina icme rakıda ki koku gelio nargile biraz tuzlu gibi hissediosn ve ilk basta insanin hosuna gitmio ama zamanla alisiosn bak tuzlu fistikla beraber gotur super oluo .. kafa yapma durumu yok hocam fazla zorlayark cekersen bas agrisi yapar
faworim : anason cift elma + 50cl bira + tuzlu fistik bu kombinsyna bide mekanda mac izlemek deişilmez :D
Hocam tütünün kendi kokusunda bile var bide içsem babam meyhaneye çevirdin evi diycek keskin bi rakı kokusu var.. :) -
MUHRIP bunu yazdı:
crematory bunu yazdı:
Hocam tütünün kendi kokusunda bile var bide içsem babam meyhaneye çevirdin evi diycek keskin bi rakı kokusu var.. :)
-----------------------------anason iidr ya :D