folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Anayasanın Değiştirilemez Maddeleri

Anayasanın Değiştirilemez Maddeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

değiştirilmesi teklif edilemez diye yazıyor zaten..değiştirip ne yazacaklar a.k

türkiye bir şeriattır, dili arapçadır, milli marşı kabe yollarıdır. Bayrağı ccc dir, başkenti el ankara dır.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

o değiştirilmesi teklif edilemez muhabbeti sembolik bi olay. sonuç itibariyle istisnasız her yasanın değişme imkanı var. öyle 4ü değiştir sonra 3ü değiştir gibi anlamsız formüller de gülünç. çocuk mu kandırıyon? değişirse hepsi değişir.

neyse bu maddelerin değişmesinin tek yolu referandum. kimse meclisten değiştiremez bunları. kanunen hakkı olsa da cesaret edemez. ama halkı kafaladıktan sonra herkese zorunlu dildo verilmesini bile eklersin oraya. şu an akpnin istediği referandumu kazanacak gücü var. sınırı anca bu maddeler olabilir. böyle giderse bunları değiştirecek güce de gelir.

gerçi değişmese ne olur? için boşaltılarak çoktan değiştirildi.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Burası Türkiye, inanın her an herşey yapılabilir. Şahsen olmaz diye bir cümle; Türkiye için geçerli değildir.

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Buranın Türkiye olmasıyla, AKP'nin bilmem ne entrikalar çevirmesiyle ne alakası var durumun? Tamamen global bi özelliktir bu: "değişmek".

Hükümetler devriliyor, rejimler çöküyor değiştiriliyor, lan devrimler yapılıyor. 2-3 tane maddenin değiştirilememesi söz konusu olur mu bunların yanında?

Edit: Birazdan bi yorum gelecek: "İki üç tane madde dediğin bizim kanımız canımız Türkiye'nin namusu" gibisinden. İnşallah yaptığım bu düzenleme yorum atacaklar üzerinde "Dur lan o ben olmuyum da şu herifi haklı çıkarmıyım." düşencesi uyandırır.

nonick tarafından 04/Kas/12 16:22 tarihinde düzenlenmiştir

hay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    TSK'nin mudahelelerine kaynak teskil eden ic hizmet kanunu oldukca genel bir kapsam cizer.Yani asker uygun sartlari olusturup stklar,medya vd. Ile uzlasi saglar ise 28 subat surecinde oldugu gibi uc bes tank yuruterek de darbe yapabilir.

Darbe dedigimiz olay vuku buldugunda ise yasama yurutme ve yargi butun erkler darbenin faillerinin kontrolundedir.Istedigini yazar ekler cikarir,isterse istiklal mahkemeleri kurar isterse parlamentonun yapisini degistirir.Ancak is teoriden pratige gelince yukaridaki uzlasilar saglanmak kaydi ile kamuoyu da buna hazir hale getirilmelidir.Propagandasidir,teror ve anarsinin tirmandirilmasidir falandir filandir.

Aksi takdirde muridlerin yazdigi gibi ayaklanma,ic catismalar soz konusu olur ve memleket Suriye'ye doner.Netice olarak is anayasadaki kanunlarda degil kamuoyunun beklenti ve arzularinin bu yonde olmasi veya manipule edilmesi ile alakalidir.

Ek: Yeni anayasa calismalarinin halk nezdinde ne kadar onemsendigi de konuya ornek teskil etmesi bakimindan onemli. literatur tarafından 04/Kas/12 18:38 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2519 Toplam Mesaj: 16