Android 3G Açma Kapama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek
    Yanlış biliyor olabilirim kardeşim ama sanırım o geçiş için (program ile) telin rootlu olması lazım 4.4.2 de
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Cyanogen mod 11 de bu üstteki bar da mevcuttu. O yüzden rom yüklemiştim cihaza ama güvenlik endişesiyle geri stock roma döndüm. Bence yazmak yerine cm11 i indirip kopya çekmek daha mantıklı.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

3g açma kapama değil de mobil veri açma kapama var benim telde. cyanogen 11 yüklü ve 3g açıp kapatabiliyorsun da ama pek stabil çalışmıyor.  şebeke komple çökebiliyor.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Abi bu mobil datayı açıp kapatma değil mi ? ben mobil datanın 3g, 2g edge vs bunlarla çalışmasını istiyorum. 

Mobil data açık olacak ama 3g kapalı olacak

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 1729 Toplam Mesaj: 16