Android Gmail Kimlik Doğrulama Kırma Yöntemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    kady bunu yazdı

ücretli kısmına bulaşmayın derim

tecrübeyle sabittir  çok detay veremem ama 

yazılımcısı balondur...

detay neden veremiyorsun ?

Detay isteruq

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Güzel paylasim arsive aldim tesekkurler hocam. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusemre
    yunusemre's avatar
    Erkek

Sandboxsuz açmayın

https://www.virustotal.com/gui/file/18001a3d4aa689b36c78c7daa37a3524bd49b32d512ee2ea800f389acfed9f87/detection

"Programcılar saatler boyunca çalışmak zorunda kalmalarına engel olacak sistemler tasarlamaya saatler boyunca uğraşırlar." David Allen
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Antivirüsler şüpheli olduğundan alarm veriyor.  Çoğu unsafe demiş sadece.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusemre
    yunusemre's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Antivirüsler şüpheli olduğundan alarm veriyor.  Çoğu unsafe demiş sadece.

Şüpheli uyarısı değil bu. Dosya pack veya crypt edilmiş. Dosya sektörlerinden de anlaşılıyor zaten.

yunusemre tarafından 23/Ağu/19 19:14 tarihinde düzenlenmiştir

"Programcılar saatler boyunca çalışmak zorunda kalmalarına engel olacak sistemler tasarlamaya saatler boyunca uğraşırlar." David Allen
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

paylaşana saygısızlık etmek istemem yanlış anlamasın

bu pro zaten normalde ücretlidir.     linkten indirmedim ama normal şartlarda tr tools paralı uygulamadır..zannımca cracklıdır bu öleyse zaten extra program eklenmiştir :)

öbür konuya gelirsek

yapımcı türk diye ve bi türk bu tarz programları yapıyor diye destek olmak amacı ile aldım  

mebla yı hatırlamıyorum facebook yazısmalara bakmak lazım   ama ne parasını çıkardı nede yapacagını iddia ettiklerini yaptı.hep bi bahane hep bi aksilik :)

yapması gerekenleri boş verin program düzgün çalışmadı..

işin güzel tarafı sessiz sedasız gene piyasaya girmeye calısıyor ve yazamıyorum

bir türk ün başka bir türk programcıyı kötülemeye calsıyor gibi görünmemek için yazamıyorum..

facebok :) yazısmalar duruyor 100 $ =290 tl  2016 yılı ve 30 tl lık iş yapmadı 

yazma amacım kötülemek degil içimizde telefoncu var ve bi halt sanıp almasın

ben iyilik olsun diye yapmıştım bi kurban yeter diye yazıyorum

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Estağfurullah hocam ne saygısızlığı. Herkes bildiklerini üslubunca söylesin ki bilgi birikimi olsun burada.

Peki son çıkanın crackli halini bulsak ev ortamında imei repair vs yapabilir miyiz hocam ? 

mkyb tarafından 23/Ağu/19 23:15 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

normal pc de acmayacagını var sayarak yazıyorum  (virüssüz dosya bulman imkansız )

z3x yada octopus crack lı sürüm bak 

yada su an gecerli bi derdin varsa pm den onu yaz ona göre yazayım  (bildigim bir şey se)

http://profil.gittigidiyor.com/kady
Toplam Hit: 3368 Toplam Mesaj: 19
android