Android Güncelleme?
-
Merhaba hocalar, telefonum kırıldı geçici süreliğine Android kullanıyorum ve acıkcası daha önce kullanmadım. Telefon imei atılmış rootlu bir samsung s3 ve güncelleme yapmıyor. İstediğim hiç bir uygulamayı kullanamıyorum. 4.0.4 sürümde kalmış durumdayım ve güncellemek istediğimde kullanılabilir güncelleme yok diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
-
Rootlanmış telefon işletim sistemi güncellemesi alamaz. Kaldı ki S3 Mini'nin zaten desteği kesileli çok oluyor.
-
mkyb bunu yazdı
Rootlanmış telefon işletim sistemi güncellemesi alamaz. Kaldı ki S3 Mini'nin zaten desteği kesileli çok oluyor.
Hocam s3 bu mini değil, daha once 1-2 saatlik s3 mini kullanmistim, cok degil 3-4 ay once, onda bile guncelleme yapiyordu istedigim uygulamalari indirebilmistim. Bi yolu yordami yok mu yani?
-
Haa pardon. Normal S3 ise o 4.3'ü gördü. Samfirm'den orjinal romu indirip kur cihaz kendine gelir.
https://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9300/TUR/
mkyb tarafından 17/Nis/17 16:17 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Haa pardon. Normal S3 ise o 4.3'ü gördü. Samfirm'den orjinal romu indirip kur cihaz kendine gelir.
imei atildi diye sikinti cikarmasin? Elimde bi bu telefon kaldi cunku :)
-
İmei atıldıysa hiç rom ile uğraşma bu sefer imei'nin 000000000000 olma riski var. Sen Google Play'den atıyorum WhatsApp'ı indirmeye çalışıp çıkan hatayı ekran görüntüsü atar mısın?
-
mkyb bunu yazdı
İmei atıldıysa hiç rom ile uğraşma bu sefer imei'nin 000000000000 olma riski var. Sen Google Play'den atıyorum WhatsApp'ı indirmeye çalışıp çıkan hatayı ekran görüntüsü atar mısın?
Cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor hocam :/
-
-
mkyb bunu yazdı
Değişen bişi yok hocam :')
-
Apolitik bunu yazdı
Merhaba hocalar, telefonum kırıldı geçici süreliğine Android kullanıyorum ve acıkcası daha önce kullanmadım. Telefon imei atılmış rootlu bir samsung s3 ve güncelleme yapmıyor. İstediğim hiç bir uygulamayı kullanamıyorum. 4.0.4 sürümde kalmış durumdayım ve güncellemek istediğimde kullanılabilir güncelleme yok diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
yazılım atıldıkdan sonra sebeke vermez network repair gerektirir onuda box sız zor
-
Apolitik bunu yazdımkyb bunu yazdı
Cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor hocam :/
Senin sorununa genel olarak şöyle bir fikir yürütüyorum. Cihazına atılan imei daha düşük model bir android telefon ise ve playtore imeiye göre cihaz tanımlaması yapıyorsa, otomatik olarak senin telefonu örnek vereyim htc buzz olarak gördüğü için uyumlu depil diyebilir.