Android İçin Harici Klavye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    Müridler Android yüklü cep telefonuna mikro usb ile veya bluetooth ile bağlanabilen klavye ve mause lazım. Telefonun ekranı küçük benim parmaklar büyük olunca mesaj yazmak zor oluyor. büyük ekranlı samsung galaxy s II gibi bir telefon alsam şimdilik gerek yok. Onun için harici klavye düşünüyorum. Masanın üstüne koyup evde kullanacağım. internetten araştırdım ama galaxy s için klavye vardı. Ben bütün Android cihazlara uyumlu birşey arıyorum. Böyle bir donanım varmıdır?

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkcode
    Darkcode's avatar
    Erkek

pc suite ile yazabilirsin bende de aynı sorun var genelde telefon takılı şekilde pcden yazıyorum.

nasıl edelim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Galaxy s2 nın ekran gayet buyuk hocam bence sorun olmaması lazım ellerının fotosunu koysana bı ne kadar buyuk ki :) ayrıca sen söyluosun o yazıo zaten artık ekrana dokunmakmı kaldı ya hangı devırde yasıoz :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

telefona harici klavye ve mouse bağlama fikri ne kadar ilginç ve çarpıcı gelsede. benzer sorunlarda müzdarip olanlar için şu uygulamayı önericem :)

uygulamanın olayı şu; herhangi bir tarayıcı üzerinden bütün dosyalara ve mesajlara ulaşmanı sağlıyor. ayrıca kullanışlı. wifi ile modeme telefonu bağlayıp kulllanabilirsin fakat ben usb ile internet geçisi seceneğini secmenizi tavsiye ederim. böylece mesajları pc den okuyup klavye ile cevap verebilirsiniz.

https://market.android.com/details?id=pl.androiddev.mobiletab

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

teefonunda USB Host özelliğii olması lazım

sony ericsson 2.3.4 android güncellemesinde USB Host özelliği geliyor

100hz ile çalışan donanımlar, mouse , keyboard, cdrom, usb memory çevirici usb aygıt ile bağlanabilir

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

FoKMaN bunu yazdı:
    -----------------------------

telefona harici klavye ve mouse bağlama fikri ne kadar ilginç ve çarpıcı gelsede. benzer sorunlarda müzdarip olanlar için şu uygulamayı önericem :)

uygulamanın olayı şu; herhangi bir tarayıcı üzerinden bütün dosyalara ve mesajlara ulaşmanı sağlıyor. ayrıca kullanışlı. wifi ile modeme telefonu bağlayıp kulllanabilirsin fakat ben usb ile internet geçisi seceneğini secmenizi tavsiye ederim. böylece mesajları pc den okuyup klavye ile cevap verebilirsiniz.

kullanmaya basladım hocam harika bisey sagolasın

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

FoKMaN bunu yazdı:

Harika bişey la bu :| çok sağolasın hacım 

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı:

Galaxy s2 nın ekran gayet buyuk hocam bence sorun olmaması lazım ellerının fotosunu koysana bı ne kadar buyuk ki :) ayrıca sen söyluosun o yazıo zaten artık ekrana dokunmakmı kaldı ya hangı devırde yasıoz :)

bende galaxy s yok galaxy fit var hocam :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    mungabunga bunu yazdı:

teefonunda USB Host özelliğii olması lazım

sony ericsson 2.3.4 android güncellemesinde USB Host özelliği geliyor

100hz ile çalışan donanımlar, mouse , keyboard, cdrom, usb memory çevirici usb aygıt ile bağlanabilir

bende samsung galaxy fit var. Android 2.3.4 yüklü. Kablosuz harici aygıtları veya mikro usb ile harici donanımları destekler mi. Kesin olarak nasıl bilebiliriz?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

Üreticinin sitesinde güncellemelerle beraber hangi özelliklerin geldiği yazıyor..

veya mesaj atarak öğrenebilirsin..

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

http://www.browsertexting.com tek geçerim direk wifi üzerinden pc tarayıcınızdan sms yollamanızı sağlıyor.

Reklam falan da yok genel de sms alıp gönderiminde bunu kullanıyorum

Solak Cerrah
Toplam Hit: 5064 Toplam Mesaj: 12