Android İçin Tahribat Haberler Uygulaması
-
Bu uygulama geliştirilirse şöyle facebook uygulamasına benzer bir kıvama gelirse 10 numara olur. Foruma cevap yazabilme, aktif konular, login vs...
Ellerine sağlık hocam
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------
Bu uygulama geliştirilirse şöyle facebook uygulamasına benzer bir kıvama gelirse 10 numara olur. Foruma cevap yazabilme, aktif konular, login vs...
Ellerine sağlık hocam
-----------------------------benim yaptığımda facebook var hoca :D
-
Tahribatta görmek istediğim en güzel çalışmalardan bir tanesi bu ellerine sağlık hocam...
-
Sağolun yorumlar için. Android Market'e attım uygulamayı. Eğer üzerine bir şeyler eklersek update çıkarırız.
Market adresi -> https://market.android.com/details?id=com.tahribat.jpriest
-
AdReNaLiNe bunu yazdı:
iphone için yazmıştım arkadaşın verdiği linkteki aslında yönetimden destek gelse bu uygulama her anlamda geliştirilir geliştiririm yani :)
Mesela uygulama açıldıgında login ekranı ile uygulamaya giriş yapılacak
anasayfadaki aktif konuları lkisteleyip haberleride listeleyebilirim aynı şekilde bu haberler ve konulara girildiğinde yazılmış yorumları ve istenilirse yorum yazılabilir şekilde yaparım ama bunların hepsi için bana sorgu gönderebilecegim bir alt yapı oluşturulması gerekiyor :)
mesela verileri xml çekip sorguları javascriptile gönderebilirsem bu iş rahatça yapılır.
ek olarak Windows Phone 7.5 içinde bu aynı uygulamayı hemen geliştiririm
elimde developer hesapları yok onuda belirteyim :/
yönetim bu işe nasıl bakar acaba ??
-----------------------------iphone için geliştirdiysen pm le ulaş appstore a gömelim. Merak edip başlamak için developer almıştım. 100$ boşa gitmesin işe yarasın :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
akşama uylumanın kralını görün siz :D
1 haftadır ovi storede yayınlatacam diye göbeğim çatlıyo :D
-----------------------------At oviye de indirelim bakalım ...Bilgilerimizi çalma ama :)
-
tahribat sitesinin tümünü okuyup yazabileceğimiz bir uygulama olması lazım beyler. emeğin için teşekkürler kardeşim.
-
bloodmage bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------At oviye de indirelim bakalım ...Bilgilerimizi çalma ama :)
-----------------------------alpere güvenmeyin oğlum radyosunu denettiriyo sonra modeme girip şifre değiştiriyo :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
bloodmage bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------alpere güvenmeyin oğlum radyosunu denettiriyo sonra modeme girip şifre değiştiriyo :D
-----------------------------ovi 39 testden geçiriyor uygulamayı bütün testlerde geçti metada kaldı sadece onuda düzenledim
-
Hocam markete degil de direk indirebilecegim bir ftpye koyar misin