folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android İşletim Sistemli Telefonları En Kolay Ve Kısa Yoldan Root Etme

Android İşletim Sistemli Telefonları En Kolay Ve Kısa Yoldan Root Etme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

root yaptıktan sonra supersu uygulaması geliyor. bu uygulamayı nasıl kullanıyoruz. yani root yaptık diyelim sonrasında genel olarak neleri ve nasıl yapıcaz.

Naber la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hata verdi. profosyonel root servisimizi kullanın diyo. bu mk android 2.3.7 si root edilemiyo mu yahu 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çizik

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

O halde bomba soruyu ben sorayım.

Beyler neredeyse 3-4 aydır s4 kullanıyorum. Bu rootlamak ne oluyor yahu biri bana bunu açıklayabilir mi? rootlayınca ekstra bir şey mi yapabiliyoruz?

Unutmadan ben s4 ü direk samsung bayiden aldım.  Rootladığım zaman orjinal haline geri getirebiliyor muyum?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Beyler neredeyse 3-4 aydır s4 kullanıyorum. Bu rootlamak ne oluyor yahu biri bana bunu açıklayabilir mi? rootlayınca ekstra bir şey mi yapabiliyoruz?

Unutmadan ben s4 ü direk samsung bayiden aldım.  Rootladığım zaman orjinal haline geri getirebiliyor muyum?

orj romu yedeklersen getirirsin.root demek şöyle anlatayım sisteme müdahele etmek demek. örneğin istemediğin sistem dosyasını ( mesela telefonla gelen skko programlar var) silebilirsin rootlatsan. s4üm olsa rootlamazdım ben. root istememin tek sebebi rami sömürmeleri. sende ram sıkıntı olmaz heralde :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı

orj romu yedeklersen getirirsin.root demek şöyle anlatayım sisteme müdahele etmek demek. örneğin istemediğin sistem dosyasını ( mesela telefonla gelen skko programlar var) silebilirsin rootlatsan. s4üm olsa rootlamazdım ben. root istememin tek sebebi rami sömürmeleri. sende ram sıkıntı olmaz heralde :)

Vallahi hacım ben gayet memnununm s5 i dört gözle bekliyorum. s4 böyleyse s5 nasıl olur acaba..

Ok ben rootlamıyorum o halde :):)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Wildfire s için root anlatabilecek var mı? (Kolay yoldan.)

Nette var lakin çok iyi anladığım söylenemez.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek
    umitomas bunu yazdı

müridler programı kullandığımda böyle bir hata alıyorum yardım edermisiniz lütfen

pcde aygıt yöneticisine bakarmısın tanımlımı diye

mademki türksün systeme göster ürksün
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı

yok haci hic elleme bence. bende o ram o cpu olsa bi de ubuntu kurarim anca :-P
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

note II yi  3-4 aydır root lu kullandım. Telefonu root etmemin birkaç nedeni vardı

1. neden: Öncelikle uygulamalar(özellikle datası yüksek oyunlar) sd karta yüklenemiyordu. 32 gb hafıza kartım var ancak bunu kullanamıyordum. Bunun için sd kart ile hafıza kartının yerini değiştiren bir uygulama kullandım. Telefonun hafıza 32 gb hafıza kartı 8gb olarak görünüyordu artık. Böylece bu sorunu çözdüm. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2036796

2. neden: note 2 deki multiwindows özelliği(ekranı ikiye bölüp aynı anda iki programı kullanma) güzeldi. Ancak her program burda görünmüyordu. Bunun da çaresi XposedFramework kullandım. Böylece her programı multiwindows a yükledim. http://www.adrive.com/public/Eu8Uyf/XposedInstaller-ICS_JB-rc2.apk

3. neden: TitanyumBackup programını kullanmaktı. Şu an yedekleme üzerine bunun üzerine bir program tanımıyorum. 1 keresinde telefon ne var yok gitti. Rehber dahil. Daha sonra bu program aracılığıyla tek tuşla herşey eski haline geldi. 

Rootlamayı custom rom yükleyerek değil de custom kernel yükleyerek yaptım. Böylece telefonun orijinal yazılımı bozulmadı. 

Geçen günlerde all share cast kullanmam gerekiyordu. Ne yazakki telefon root lu olduğu için bu özelliği bir türlü kullanamadım. Bu nedenden dolayı telefonun sayacını sıfırladım ve unroot yaptım. Rootsuz telefonum şu anda eksik gibi. Çünkü yukarda söylediğim 3 özelliği artık kullanamıyorum :(

Toplam Hit: 5356 Toplam Mesaj: 32