Android Kayıtlı Wifi Şifresini Bulmak ? (Rootsuz) [Soru]
-
Şimdi öncelikle herkese merhaba dostlar, vakti zamanında elemanın evinde wifi ye bağlandık şifresini vs. girdi. Şimdi bana bu şifre gerekiyor şifre bizim telefonda kayıtlı anca telefon rootlu değil rootlu olsa iş basit hemen bulabiliyoruz. Benimde aklıma şöyle birşey geldi;
Hocam ben şimdi evdeki ağın adını şahsı muhtermin ağıyla aynı yapsam şifreyi hatırladığım kadar random sayılarla doldursam şifreleme algoritmasıda wpa. Şimdi asıl nokta şu bu telefon bağlanmayı dener mi bu ağa ? Denerse denediği anda bactrack yada diğer ağ izleme sistemleriyle izleme yapsak şifreyi bir umut alma yöntemimiz varmı ?
Telefonun içinden şifreyi almak mümkün değil gibi duruyor zira telefon rootlu değil. He root işlemi yapınca telefonun sistemi siliniyor mu onuda bilmiyorum aslında silinmiyorsa root ta yapabilirim.
Birde cihaz nexus 4 tavsiye verirken önemli olur diye belirteyim dedim.
Android sürümü : 4.4.2
Sınavlar dolayısıyla hafta içi pek cevap veremeyebilirim sorulara-mesajlara. Şimdiden herkese teşekkürler.Saygılar.
-
rootlu nasıl kolay pekı
-
Framaroot diye bi program var yükle rootla basit olan yolu varsa ordan yap. Rootla nasıl oluyor bilmiyorum ama rootlamaktan basit olmadığı kesin.
-
Bosluk bunu yazdı
rootlu nasıl kolay pekı
Hoca internette yazanlara göre telefon şifreleri içeride bi klasörde saklıyor. Root yetkin varsa giriyon klasörden alıyon şifreyi. Birde uygulaması falanda var. Tabi denemedim ama adamlar basit basit anlatmış.
http://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=Y-3kUraJJ4ah8weX6YDwDA#q=android+wifi+%C5%9Fifresini+bulma
reklamı olmasın şimdi adamların.
Altair tarafından 26/Oca/14 13:35 tarihinde düzenlenmiştir -
by_Tet bunu yazdı
Framaroot diye bi program var yükle rootla basit olan yolu varsa ordan yap. Rootla nasıl oluyor bilmiyorum ama rootlamaktan basit olmadığı kesin.
Hocam peki bu root işleminde telefonun içerisindekiler siliniyor mu yani siliniyorsa şifrede silinecek. Ve birsürü veri var onlarında gitmemesi gerek.
-
Altair bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Hocam peki bu root işleminde telefonun içerisindekiler siliniyor mu yani siliniyorsa şifrede silinecek. Ve birsürü veri var onlarında gitmemesi gerek.
Yok hocu rootta veri silinmez, sadece erisim kilidini aciyosun format gibi bisey degil.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıAltair bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Yok hocu rootta veri silinmez, sadece erisim kilidini aciyosun format gibi bisey degil.
Anladım hoca framaroot nedense olmadı benim telefonda destekliyor yazıyor sitesinde ama sanırım kitkat la alakalı bir durum var. Diğer yöntemleri deneyecez artık.
-
Sen o ağa yaklaşıp telefonun girdikten sonra cep telefonunla modem arayüzüne girmeyi denesen olmazmı acaba,belki adam arayüz şifresini ellememiştir hiç
-
jawsap67 bunu yazdı
Sen o ağa yaklaşıp telefonun girdikten sonra cep telefonunla modem arayüzüne girmeyi denesen olmazmı acaba,belki adam arayüz şifresini ellememiştir hiç
Hocam aslında bunu hiç düşünmedim değil ama şimdi adamın evinin etrafında manyak gibi gezmek pek içaçıcı gelmedi. Şu root olayını denemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak.
-
yesilcin.com a gir bak biraz bulursun root yolunu. root ettikten sonra dosyayı da bulursun zaten klasörü falan gösterirlerde.
fakat anlamadığım hayırdır hemşerim neden bu wi-fi illa ki ? tövbe yarabbim ne tuhaf insanlar var ya.
-
Freak bunu yazdı
yesilcin.com a gir bak biraz bulursun root yolunu. root ettikten sonra dosyayı da bulursun zaten klasörü falan gösterirlerde.
fakat anlamadığım hayırdır hemşerim neden bu wi-fi illa ki ? tövbe yarabbim ne tuhaf insanlar var ya.
Hocam şimdi neden wifi olayı şöyle. Bu vatandaşın bütün şifreleri aynı olabilir yada benzer banada bir ipucu lazım elimdeki tek veri bu.