folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Kayıtlı Wifi Şifresini Bulmak ? (Rootsuz) [Soru]

Android Kayıtlı Wifi Şifresini Bulmak ? (Rootsuz) [Soru]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Şimdi öncelikle herkese merhaba dostlar, vakti zamanında elemanın evinde wifi ye bağlandık şifresini vs. girdi. Şimdi bana bu şifre gerekiyor şifre bizim telefonda kayıtlı anca telefon rootlu değil rootlu olsa iş basit hemen bulabiliyoruz. Benimde aklıma şöyle birşey geldi;

Hocam ben şimdi evdeki ağın adını şahsı muhtermin ağıyla aynı yapsam şifreyi hatırladığım kadar random sayılarla doldursam şifreleme algoritmasıda wpa. Şimdi asıl nokta şu bu telefon bağlanmayı dener mi bu ağa ? Denerse denediği anda bactrack yada diğer ağ izleme sistemleriyle izleme yapsak şifreyi bir umut alma yöntemimiz varmı ?

Telefonun içinden şifreyi almak mümkün değil gibi duruyor zira telefon rootlu değil. He root işlemi yapınca telefonun sistemi siliniyor mu onuda bilmiyorum aslında silinmiyorsa root ta yapabilirim. 

Birde cihaz nexus 4 tavsiye verirken önemli olur diye belirteyim dedim.

Android sürümü : 4.4.2

Sınavlar dolayısıyla hafta içi pek cevap veremeyebilirim sorulara-mesajlara. Şimdiden herkese teşekkürler.Saygılar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

rootlu nasıl kolay pekı

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Framaroot diye bi program var yükle rootla basit olan yolu varsa ordan yap. Rootla nasıl oluyor bilmiyorum ama rootlamaktan basit olmadığı kesin.

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

rootlu nasıl kolay pekı

Hoca internette yazanlara göre telefon şifreleri içeride bi klasörde saklıyor. Root yetkin varsa giriyon klasörden alıyon şifreyi. Birde uygulaması falanda var. Tabi denemedim ama adamlar basit basit anlatmış.

http://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=Y-3kUraJJ4ah8weX6YDwDA#q=android+wifi+%C5%9Fifresini+bulma

reklamı olmasın şimdi adamların.

Altair tarafından 26/Oca/14 13:35 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Framaroot diye bi program var yükle rootla basit olan yolu varsa ordan yap. Rootla nasıl oluyor bilmiyorum ama rootlamaktan basit olmadığı kesin.

Hocam peki bu root işleminde telefonun içerisindekiler siliniyor mu yani siliniyorsa şifrede silinecek. Ve birsürü veri var onlarında gitmemesi gerek.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Altair bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Hocam peki bu root işleminde telefonun içerisindekiler siliniyor mu yani siliniyorsa şifrede silinecek. Ve birsürü veri var onlarında gitmemesi gerek.

Yok hocu rootta veri silinmez, sadece erisim kilidini aciyosun format gibi bisey degil.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    Altair bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Yok hocu rootta veri silinmez, sadece erisim kilidini aciyosun format gibi bisey degil.

Anladım hoca framaroot nedense olmadı benim telefonda destekliyor yazıyor sitesinde ama sanırım kitkat la alakalı bir durum var. Diğer yöntemleri deneyecez artık.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

Sen o ağa yaklaşıp telefonun girdikten sonra cep telefonunla modem arayüzüne girmeyi denesen olmazmı acaba,belki adam arayüz şifresini ellememiştir hiç

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

Sen o ağa yaklaşıp telefonun girdikten sonra cep telefonunla modem arayüzüne girmeyi denesen olmazmı acaba,belki adam arayüz şifresini ellememiştir hiç

Hocam aslında bunu hiç düşünmedim değil ama şimdi adamın evinin etrafında manyak gibi gezmek pek içaçıcı gelmedi. Şu root olayını denemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

yesilcin.com a gir bak biraz bulursun root yolunu. root ettikten sonra dosyayı da bulursun zaten klasörü falan gösterirlerde.

fakat anlamadığım hayırdır hemşerim neden bu wi-fi illa ki ? tövbe yarabbim ne tuhaf insanlar var ya.

SYL 184
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

yesilcin.com a gir bak biraz bulursun root yolunu. root ettikten sonra dosyayı da bulursun zaten klasörü falan gösterirlerde.

fakat anlamadığım hayırdır hemşerim neden bu wi-fi illa ki ? tövbe yarabbim ne tuhaf insanlar var ya.

Hocam şimdi neden wifi olayı şöyle. Bu vatandaşın bütün şifreleri aynı olabilir yada benzer banada bir ipucu lazım elimdeki tek veri bu.

Toplam Hit: 30529 Toplam Mesaj: 12