folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Android Kullananlar... Programları Buraya Yazalım Mı?

Android Kullananlar... Programları Buraya Yazalım Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Merhabalar. Android kullanan birçok arkadaşımız var ve bu konuya yeni başlayan arkadaşlarımızda olacaktır. Onlara yol göstermesi açısından kullandığım programları başka bir postu baltalamamak açınısından buraya yazmayı uygun gördüm. Umarım işinize yarar.

Öncelikle Android 2.1 kullanıyorum belirteyim. İlk yaptığım olay forum sitelerinden bu zımbırtıya nasıl setup kurabiliyoruz onu araştırmak oldu. Kullandığı dosya uzantısı neler,  nasıl internete bağlanabiliyorum falan filan... İlk wireless i aktif edip telefonu inceledim. Daha sonra dikkat etmem gereken konular neler onlar çıktı karşıma. Şimdiden uyarıyorum önünüze gelen uygulamayı yüklemeyin. Çünkü izin verdiğiniz bazı noktalar programın kendinisini reklam amaçlı sms atmasına sebep olabilir dikkatli olun. İzinleri yükleme esnasında göreceksiniz zaten.

Bu uyarıyıda yaptıktan sonra ilk olarak kullandığım site  http://slideme.org/

Bu site uygulama indirme sitesidir. Normalde Android Türkiye ye normal kullanım ile giremiyorsunuz. Girmek için yolları var ama garanti kapsamından çıkarmamak için telefonu ben sdk falan kullanmayı tercih etmiyorum. Bu slideme gibi daha birçok sitede vardır.

İlk olarak şu programı indirmelisiniz. Çünkü slideme de programları kısayoldan ulaşabilmek için barkod sistemi vardır. Kullanım kolaylığı sağlar.

1- Barcode Scanner

Barcode scanneri yükledikten sonra fotoğraf çekebilme özelliği üzerinden bu barkodu tanımlıyor ve siz herhangi bir yere tıklamadan gidip istediğiniz programı indiriyor. Yapmanız gereken sadece Barkod Scanneri çalıştırıp PC nin ekranındaki barkodun fotoğrafını çekmek. Hepsi bu... Bu programı linklere tıklayarak indireceksiniz.Sonrası kolay...

2- SAM V4.0

SAM sayesinde bu slideme.org üzerinden programları çok daha rahat indirebilirsiniz. Bu program sayesinde illa PC den bağlanıp uygulamayı incelemeniz gerekmez. İntrolar buradada bulunur.

3-Nimbuzz

Bu program Skype türevidir. MSN bana göre en iyi bu program ile açılıyor. Tabi daha iyiside vardır da ben inceleyemedim enazından.

4-AndSudoku

Malum. Sudoku...

5-Ballon Popper.

Kanguru balonlara ateş ederek patlatıyor. Kısa, yeğenler için oynanabilecek bi oyun.

6-Bebbled

Aynı renkte olan 3 kutucuğu patlatıyorsunuz.

7-Grave Defense

Favorimdir. Savunma strateji oyunudur. Uygun yerlere silahları yerleştirerek zombilerin bi noktadan bir noktaya ulaşmasını engelliyorsunuz. Tavsiyemdir.

8-Hi MSN

Başka bir msn uygulaması

9-Language Translation

İngilizce-Fransızca için kullanıyorum. Türkçe desteği yok...

10-Milky Milky

İkinci favorimdir. İneklerden sütleri boruları çevire çevire tankerlere aktarıyorsunuz...

11-Netwalk

Milky milky gibi network kuruyorsunuz. Buda iyidir...

12-Puzzle Box Arcade

Bebbled benzeri tetrisimsi oyun...

Şimdilik benden bukadar. olursa daha yazarım buraya... Yardımcı olabildisek ne mutlu bize ...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Burayıda alak lazım olur barkod yapıştırmada :)

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

bende android 2.2 evo kullaniyorum

win mobile a gore markette cok fazla free ap var

google street map

google eart

google sky map

google traslate

wee radio (international turk kanallarinin cogu var)

ebay

youtube greenline

facebook android

msn android

hotmail android

yahoo mail android

shazam

zedge

sky news

opera mini web browser

go chat facebook

google goggles

fx camera

imdb movies tv

aldiko book reader

winamp

wikimobile encylopedia

paypal

my market

google voice

appbrain app market

taskkiller

google cherome to phone

rom manager

daha bircok sey kullaniyorum say say bitmez oyunlar widget ler suan en cok kullandiklarimi yazdim zamanla eklerim kullandigim programlari... aciklamami istediginiz pro lar varsa yazin acikliyim

yan cizdim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    bütün market programlarını kullandım,içlerinde en iyisi applanet. herkese tavsiye ederim.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Suan hepsini belki yazamam ama, http://www.apkmarketim.com/ siteden ve uygulamasi uzerinden bircok uygulama kurdum android 2.1 wildfire telefonuma.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

http server kuranınız varmı androidli telefona? yada android sql lite kullanıyo veritabanı olarak mysql a çevirebilirmiyiz bunu bilen varmıdır?

Bittik biz bittik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Daha Yeni Samsung Galaxy s aldım Fakat intenete bir türlü giremiorum ve dolayısıyla bişi indirmedim yada onun gibi bişi nasıl yapacağım bilen varmı ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    Kazekage bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar Daha Yeni Samsung Galaxy s aldım Fakat intenete bir türlü giremiorum ve dolayısıyla bişi indirmedim yada onun gibi bişi nasıl yapacağım bilen varmı ?
    ilk önce ayarlardan uygulamalara gir ,bilinmeyen kaynakları etkinleştir sonra.wifi ile internete bağlan.ordan google a andexplorer yaz brothersoft linki çıkar onu indir.sonra http://www.applanet.net/Forum/forum.php bu siteye üye ol ,üye olduktan sonra oradan programı indir.sonra istediğin apk yi indir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

beyler adam gibi çalışan bir gps programı arıyorum ben de tam olarak istediğimi bulamadım. haritasının filan içinde olması lazım bu arada.

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı:

beyler adam gibi çalışan bir gps programı arıyorum ben de tam olarak istediğimi bulamadım. haritasının filan içinde olması lazım bu arada.

hocam donanımhabere üyeliğin varsa buraya gir.http://forum.donanimhaber.com/m_42076819/tm.htm ---------- sol üste konu içi aramaya ndrive yaz orda çıkar mesaj neler yapıcağını vs tam olarak anlatıyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek
    2.1 kullaniyorum. Advanced Task Killer, Winamp, facebook, twitter android versiyonlari, Uygulama yuklemek icin resmi Market, Astro file manager, Sesli sozluk, Grooveshark, Last.fm, Moxier posta (exchange mail icin) Connectbot (ssh istemcisi )

Blue Screen of Death
Toplam Hit: 3675 Toplam Mesaj: 14