Android Li Telefon Arıyorum
-
bu sabah gittim BADA lı samsung Wave aldım
oldukça hoş güzel ve donanımlı bir telefon uygulamalarını kurcaladım
ekran kalitesinin iphone den eksiği yok fazlası war
nfs shift gibi saglam oyunlar hiç takılma kasma olmadan çalısıyor
android den türetilmiş bir işletim sistemi oldugu için bada aynı android gibi hızlı çok begendim alırken korkuyordum ama şimdi hiç üzülmüyorum
android deil diye =)
-
hocam htc android öneririm .
-
bugraok bunu yazdı:
-----------------------------
hocam htc android öneririm .
-----------------------------+1 HTC HD2
güzel ama senin bütçeyi aşıyor biraz.
-
güven bana 2. el dahi olsa iphone al. android yeterince yükselemedi daha..
-
husnuweb bunu yazdı:
üstad bunu al 7110

-----------------------------hacı dayı sen taktın bu telefona ya :D kim telefon önerin dese bu resmi görüyorum :D
-
Noneyim bunu yazdı:
güven bana 2. el dahi olsa iphone al. android yeterince yükselemedi daha..
-----------------------------hocam bırak iphone yı aldım samsung wave android ve iphone oyunlarının bazılarını çalıstırıo firmalar destek verdi sürece tabi
iphone deki nfs shift den hiç bir farkı yok oynuyorum cosuyorum x)))
-
Üstad. Bekle Samsung Epic 4G al bir şekilde ben onu bekliyorum her açıdan mükemmel bi telefon. Samsung Galaxy S'te türkiyeye geldi gelecek. v2.2 güncellemesinide aldı coştu telefon. Reklam'a giricek biraz ama androidturkiye . info adresinden temin edebilirsiniz bir çok android telefonunu. Ağustos sonu gibi satışları başlicak. Bahsettiğiniz telefonların %90'ını getiriyolar hatta şu anda stoklarda var. Hemde direk Türkiyede kullanılabilir şekilde satış yapıyorlar. Benim telefonuda sim-free çıktığında satışa sunucaklar direk 2 tane alıcam şakası yok. Bi araştır hocam. Ama sanırım almışın telefonu :D
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
üstad bunu al 7110

-----------------------------aga bu ne ya ne zaman bunu görsem seni hatırlıyorum :)
-
Htc HD2 al Android yükle.