Android Lolipop Kayıtlı Wifi Şifresi Öğrenme
-
merhabalar hocalar. işletim sistemimi lolipopa güncellemeden önce data/misc/wifi/wpa_.................... dosyasından dosya yöneticileriyle yada direk hazır applerle daha önceden bağlandığım
wifi şifrelerini görebiliyordum. fakat çok acil bi durumda wifi şifresine bakmam gerekti dün denedim dün, şifreyi göremiyorum. md5 kodu olarak veriyor. bu davayı nasıl çözebilirim ? bağlandığım wifi şifresini nasıl öğrenebilirim?
LOLİPOPTAN ÖNCE
LOLİPOPTAN SONRA
"SSID: "A.S.Y"
psk: fe603dd8cbe949699b6b7abe1a8a06c7
Key MGMT: WPA-PSK" -
telefonun rootlu olmadan göremezsin,
girdiğin şifreleri gösteren bir uygulama vardı dur bakıyım hocam bulursam bu postu editlerim
-
GoldenWorld bunu yazdı
girdiğin şifreleri gösteren bir uygulama vardı dur bakıyım hocam bulursam bu postu editlerim
cihaz rootlu hocam. uygulamalar d fayda etmiyor. lolipopta sorun var
-
GoldenWorld bunu yazdı
hocam benim telefon root suz..böyle bir uygulama paylasırsan çok makbule geçer :)
-
Rootlu telefonlar için,
Wpa wps tester pro kullanarak şifreleri görebilir, aynı zamanda wps açığı varsa patlatabilirsiniz
-
THT2005 bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdı
hocam benim telefon root suz..böyle bir uygulama paylasırsan çok makbule geçer :)
rootsuz malesef, çok yöntem denedim ama olmadı hiç biri en son telefonu rootladım öyle gördüm
-
cache bunu yazdı
Rootlu telefonlar için,
Wpa wps tester pro kullanarak şifreleri görebilir, aynı zamanda wps açığı varsa patlatabilirsiniz
yok hocam yemiyor. ynı şekilde md5 olark veriyor.
-
rootlu telefonda terminalde sırasıyla sunları yaz cıkar
su
Cd data/misc/wifi
Cat *.conf
-
-
ilk önce telefonu root la sonra
wps wpa tester ile kayıtlı şifrelere bak eğer şifreler encryt ise
buildprop editörü marketten indir
buildprop editörü aç
ro.securestorage.support bul false ise true
true ise false yap
yaptıktan sonra reboot isteyecek bütün kayıtlı şifreler gider bilgin olsun başka türlü göremezsin
Bu kıyağı sana kimse yapmaz hadi kolay gele :)
sorun olursa yaz :)
-
Modemin icine girip baksana