Android Nougat Deneyimleriniz
-
Samsung Galaxy S7 ve S7 edge de geliştirilmiş özelliklerde Galaxy Labs fonksiyonlarının kaldırılmasının mantığını çözebilen bi mürid var mı? yada alternatifini bulan (nova launcher yada google launcher la gelmeyin)
-
abüler bir kaç sorun baş gösterdi aminiyum ya
google'da arattım millet isyan millet halil sezai aq.
sizde de bildirim problemi varmı ?
kimi whatsapp diyor kimi telegram kimi gmail kimi exchange
geç geliyor , gelmiyor vs...
-
baristbt bunu yazdı
+1
Az once basima geldi benimde. Whatsapp uzerinden mesaj gelmis 3-4 dakika sonra geldi bildirimi, baslarda yoktu boyle bi sorun.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
+1
Az once basima geldi benimde. Whatsapp uzerinden mesaj gelmis 3-4 dakika sonra geldi bildirimi, baslarda yoktu boyle bi sorun.
aynen abi konuyu açtığımda bende de hiç bir sıkıntı yoktu lakin bugunümü piç etti benim.
bide iletildi gözüküyor mesaj , maillerde aynı şekilde :S bilemedim. çok şikayet eden var.
bazıları wipe cache ile çözmüşler ama inandırıcı gelmiyore
-
Bende hic olmadi. Ben ingiltere surumu kurdum. Hardreset atin bi. Eski dosyalar bellekte kaliyor sapitiyor. Ben hard resette atmadim gerci
-
son iki gündür twitter ile fb messengerde sanki lag varmış gibi gecikmeli geliyor bendede, nerden mi biliyorum çünkü pc önümde telefon elimde eş zamanlı olarak hesapları kullanıyorum, mobile gecikmeli olarak geliyor bazen gelmiyor
-
Zodiac bunu yazdı
son iki gündür twitter ile fb messengerde sanki lag varmış gibi gecikmeli geliyor bendede, nerden mi biliyorum çünkü pc önümde telefon elimde eş zamanlı olarak hesapları kullanıyorum, mobile gecikmeli olarak geliyor bazen gelmiyor
aynen öyle çok gariptir ki bende son 2 gündür yaşıyorum bunu :S
çok ilginç yav. beklemekte fayda var gibi az
-
Xperia Z5 için hızlı şarj tüketiyor şu an için düzeldi ekran parlaklığı arttı sanırım şart konusunda biraz sıkıntı var