[Android] Önbelleğe Alınan İşlemler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

O tür programları kapatmak uyarı almanı engellemez çünkü o gördüğün sadece programın kendisidir aslında bi de onun servisi var o çalışıyor o yüzden kapattığında sorun olmaz performans çok az olacaktır bunları kapatmana gerek yok telefonun ne bilmiyorum ama samsungta mesela home tuşuna basılı tutunca çıkıyor çalışanlar onları sağa sola çektikçe kapanıyor

Hocam anladığım kadarıyla servisleri de kapatmaya çalışıyor arkadaş mesela WhatsApp a tıklayınca 1 process and 1 service diyor.

Tıkladığında service i de durdurabiliyorsun denemedim ama engel oluyor olması lazım bildirimlerin gelmesine.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

O tür programları kapatmak uyarı almanı engellemez çünkü o gördüğün sadece programın kendisidir aslında bi de onun servisi var o çalışıyor o yüzden kapattığında sorun olmaz performans çok az olacaktır bunları kapatmana gerek yok telefonun ne bilmiyorum ama samsungta mesela home tuşuna basılı tutunca çıkıyor çalışanlar onları sağa sola çektikçe kapanıyor

Hocam anladığım kadarıyla servisleri de kapatmaya çalışıyor arkadaş mesela WhatsApp a tıklayınca 1 process and 1 service diyor.

Tıkladığında service i de durdurabiliyorsun denemedim ama engel oluyor olması lazım bildirimlerin gelmesine.

Hocam dün gece telefonu iyice inceledim acaba bana mı psikolojik bir etki yapıyor diye :D fakat velakin 25mblık facebook önbellek işlemini ve 50mblık youtube önbellek işlemini kapattığımda cidden bir rahatlama meydana geliyor menü daha akıcı çalışmaya başlıyor ve dediğin gibi nete bağlansamda facebook iletileri falan gelmiyor çünkü komple uygulama kapanmış vaziyette oluyor ama bu benim için bir sorun değil tabi.

Telefon note 2 bu arada 

sokoban tarafından 22/Mar/13 10:49 tarihinde düzenlenmiştir

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

Hocam dün gece telefonu iyice inceledim acaba bana mı psikolojik bir etki yapıyor diye :D fakat velakin 25mblık facebook önbellek işlemini ve 50mblık youtube önbellek işlemini kapattığımda cidden bir rahatlama meydana geliyor menü daha akıcı çalışmaya başlıyor ve dediğin gibi nete bağlansamda facebook iletileri falan gelmiyor çünkü komple uygulama kapanmış vaziyette oluyor ama bu benim için bir sorun değil tabi.

Telefon note 2 bu arada 

Hocam o kadarcık ramden birşey olacağını zannetmiyorum uygulamalar sıkıntılı herhalde

peki developer options dan force gpu rendering açık mı ? açık değilse açıp denermisin hocam menüler arasında geçiş yapmayı

türkçede geliştirici seçenekleri gpu oluşturmayı zorla olması lazım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

Telefon note 2 bu arada 

Hocam o kadarcık ramden birşey olacağını zannetmiyorum uygulamalar sıkıntılı herhalde

peki developer options dan force gpu rendering açık mı ? açık değilse açıp denermisin hocam menüler arasında geçiş yapmayı

türkçede geliştirici seçenekleri gpu oluşturmayı zorla olması lazım

Dediğin ayarı seçtim hocam menüler daha akıcı oldu ne iş yapıyor bu ayar tam olarak ?

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

Dediğin ayarı seçtim hocam menüler daha akıcı oldu ne iş yapıyor bu ayar tam olarak ?

Gpu grafik işlemlerine destek oluyor Cpu nun yükünü azaltıyor.Pil biraz daha fazla eksilebilir ama

akıcılık istiyorsan bir karar vermelisin :) Ayrıca sıkıntı yapan uygulamalar çıkabilir bu nedenle (ben hiç yaşamadım)

öyle bir şey olursa kapat.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

Gpu grafik işlemlerine destek oluyor Cpu nun yükünü azaltıyor.Pil biraz daha fazla eksilebilir ama

akıcılık istiyorsan bir karar vermelisin :) Ayrıca sıkıntı yapan uygulamalar çıkabilir bu nedenle (ben hiç yaşamadım)

öyle bir şey olursa kapat.

Aslında telefonun normal hali akıcı da obsesif yaklaşıyorum olaya takıntı haline geldi :D bazen böyle acaip şeylere takabiliyorum kafamı şuan kafam rahat etti canavar gibi çalışıyor sağol hocam.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

task killer programları kadar gereksiz birşey yok kapatırsın yine acılır, engelleyen taskkiller'da var ama telefon acmaya calsısacak program kapatmaya calısacak yogunlugu sen dusun daha cok ram kullanımı rami gec işlenci kullanımı. tek tavsiyem su olabilir, cok ram yiyen az hatta hiç kullanmadıgın programları dondurabilirsin.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 3100 Toplam Mesaj: 18