Android Programlar | APK Ve SD DATA | Full
-
ya arkadaşlar.
telefonu baya kurcaladım :D lakin bulamadım. yok olduğunu düşünmek istemiyorum ama sanırım yok :D
4.0.3 kurulu telefonda. kişisel profil oluşturmak istiyorum. mesela diğer telefonlardaki gibi ev/opis/toplantı/sessiz/yüksek ses vs. gibi ama yok sanrım kendisinde ?
Bunun için bi app önerebilir misiniz ? tamamen kişiselleştirip düzenlemek istiyorum..
Teşekkürler.
-
BarisYigit bunu yazdı
ya arkadaşlar.
telefonu baya kurcaladım :D lakin bulamadım. yok olduğunu düşünmek istemiyorum ama sanırım yok :D
4.0.3 kurulu telefonda. kişisel profil oluşturmak istiyorum. mesela diğer telefonlardaki gibi ev/opis/toplantı/sessiz/yüksek ses vs. gibi ama yok sanrım kendisinde ?
Bunun için bi app önerebilir misiniz ? tamamen kişiselleştirip düzenlemek istiyorum..
Teşekkürler.
Sevgili barış,
Tespitin doğru. Bu şekilde profiller oluşturamıyorsun android te.
Zaten bunlar eskide kaldı. Nokia nın symbian ve s40 işletim sistemleri zamanından kalma adetler. Gereksiz bence.
İpucu vereyim:
Telefonu sessize almanın 1. yolu Bildirim çubuğundan yapılabilir. Ayarlara girmene gerek yok yani.
Ayrıca telefon arama tuş takımınını açıp # tuşuna uzun basarsan sessize almış olursun cihazını.
Telefonda önemli olan sesli ve sessiz olmasıdır. Bulunduğun ortama göre 2 dokunuşta tamamdır... Diğerlerinin gereksiz olduğunu düşünüyorum.
-
haklısın abide şey istiyodum.
bip diyicek mesela sadece mesajda ötücek.
yüksek ses diyicem bangır bangır bağırıcak.
başucuna alıcam sadece mesaja titreyecek filan :D bulamadım öyle bişi. symbian'dan da alışkanlık olmuş haliyle..
neysemm dediklerini yapayım abi olmazsa..
teşekkürler.
-
İlgimi geçen birşey olmadı ama çok güzel konu.Teşekkürler.
-
BarisYigit bunu yazdı
haklısın abide şey istiyodum.
bip diyicek mesela sadece mesajda ötücek.
yüksek ses diyicem bangır bangır bağırıcak.
başucuna alıcam sadece mesaja titreyecek filan :D bulamadım öyle bişi. symbian'dan da alışkanlık olmuş haliyle..
neysemm dediklerini yapayım abi olmazsa..
teşekkürler.
S3 kullanıyorum. Benim cihazda hareket özelliklerini doğru ayarladığında isteğine göre hareket ediyor. Hiç profil oluşturmadan hepsi yapılabiliyor. Galaxy note için de aynı olması lazım.. Bir kurcala istersen ayarlardan hareket menüsünü...
Ayrıca bu symbian daki tarzda istediğin işi yapan program var.
Denemedim. indirip bir dene istersen.
https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.lassak.profiler&feature=search_result
-
dünya navigasyonu aktif edilmiş google maps i s3 e zahmetsizce kurmanın bir yolu var mı?titaniumbackup falan zahmetli biraz
-
teşekkürler hocam
-
mediafire a da uplasan sunlarıda acı cekmesek
-
Eklendi
-