Android Reklam Engelleme
-
bu platformlarda uygulama geliştirmek isteyenler için bir kaç püf nokta söyleyeyim..
1- uygulamalarınızı ingilizce olarak yazın, ek diller varsa ekleyin.. o uygulama ile ilgili popüler dillere bakın. mesela seyahat uygulamalarında amerika en baştadır o yüzden ingilizce olması mantıklı..
2- mümkün mertebe grafik hatta videolarla uygulama tanıtımınızı süsleyin..
3- yerelleştirme grafiklerine önem verin yani atıyorum fransızca dil desteği eklediniz, onu eklerken mutlaka o dil ile ilgili görselleri ekleyin ki, app store/google play i o dilde kullanan kişiler sizin fransızca olarak eklediğiniz resimleri görsün
4-hedef kitleniz daima yurtdışı olsun..
5- android için paralı uygulama yapıp kasmayın, güzel bir uygulama ise çabucak kırılmış hali internette olur.. ios da bu iş daha zor ve jb yapılması gerekiyor..
6- önemli madde, android için ücretsiz uygulama yapın ama admob gibi reklam servisleri kullanarak bu şekilde para kazanın. admob google un olduğu için, banlanmadığınız müddetçe paranızı alırsınız. hesap açma işinde biraz zorluyorlar, amerikadan zarf geliyor v.s.
7- ios için ücretli uygulama yapın, çünkü ios kullanıcıları genel olarak geliri daha yüksektir, o yüzden android e oranla crackli uygulama yönelim daha azdır. verir parasını alır yani..
8- gözlemlediğim kadarıyla marketlerde en çok kazandıran şey oyunlardır. o yüzden yapabiliyorsanız oyun yapın, hatta html5 /flash oyunları entegre edip, adam gibi oynatabilirseniz yığınla oyun ekleyin..
9- unit3d kullanarak ios/android/bb gibi platformlar için uygulama yapabilirsiniz. böylece tek bir proje ile birden fazla platforma hükmedebilirsiniz. bunun haricinde phonegap gibi şeyler de var bunlar da çoklu platformludur..
10- reklama önem verin.. sıralamada üste çıkmak için hile yapabilirsiniz aksi halde aynı olan uygulama/oyunlardan yapmışsanız sıralamada yükselmeniz zor.. sıralamada yükselmek isteyenler pm atabilir şimdi onu yazacak zaman yok :))
aklıma bir çırpıda gelenler bunlar..
@LaNCeLoT, olur hocam tabii :)
-
-
Lucky Patcher kullan hocam. Google lisans doğrulama ve reklamlarına karşılık çok çeşit metodları var lakin play store'u etkileyebilir. Benim kullandığım yöntem ise Freedom ile ad free lisansı satın almak oluyor ha onun dışında bazılarında o seçenek yok CheatDroid ile datalarını mıncıklıyorum ya da son çare olarak Lucky ile reklamları sıfıra ölçeklendiriyorum. Daha çok metodu var dediğim gibi ama play store uygulaması nete bağlanmaz ise sorun ondandır söyleyeyim.
-
Caliber bunu yazdı
Lucky Patcher kullan hocam. Google lisans doğrulama ve reklamlarına karşılık çok çeşit metodları var lakin play store'u etkileyebilir. Benim kullandığım yöntem ise Freedom ile ad free lisansı satın almak oluyor ha onun dışında bazılarında o seçenek yok CheatDroid ile datalarını mıncıklıyorum ya da son çare olarak Lucky ile reklamları sıfıra ölçeklendiriyorum. Daha çok metodu var dediğim gibi ama play store uygulaması nete bağlanmaz ise sorun ondandır söyleyeyim.
hocam denmediğim uygulama kalmadı sahadan diye maç sonuçlarını veren uygulamada hiç biri etkili olmadı özellikle 3g ile internete girince reklam zıkımı çıkıyor
-
doganoglu66 bunu yazdıCaliber bunu yazdı
hocam denmediğim uygulama kalmadı sahadan diye maç sonuçlarını veren uygulamada hiç biri etkili olmadı özellikle 3g ile internete girince reklam zıkımı çıkıyor

-
Caliber bunu yazdıdoganoglu66 bunu yazdıCaliber bunu yazdı

hocam supersin lakin Lucky Patcher kullanırken hangi tikleri işaretledin ? yardımcı olursan bende lanet reklamlardan kurtulabilirim.
-
Hocam öncelikle tüm tikleri kaldır dediğim gibi play çalışmasını etkiliyor. Reklamları sıfıra ölçeklendir ve en üstteki URL'leri sil mi neydi bu ikisini işaretle yamala. Yamala biraz uzun sürer %33'de birazcık kalır ama biter.