Android SDK Emulator
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk en yakın zamanda senden bi rom bekliyoruz bıktık artık yabancıların romlarını kullanmaktan :)
-----------------------------bekleme yapma ticari..
-----------------------------iyi ya beklemiyom tamam :/
Bu arada windowsda aşırı hantal bişey oluyor açılınca 2 gb küsür felan oluyor onun için bence linuxda kullanın sdkyı hem daha hızlı olur
-
mac'te zahmet edip açılamıyor.Videolarda, dökümanlarda gösterilen kısım bende yok.Eclipse mi kurmam lazım illa anlamadım ama kurmak istemiyorum eclipse.Başka bahara kaldı.
android yükleyip içine line veya whatsapp yükleyeilir miyim diye düşünüyordum olmuyormuş
--
mac'os ta iphone'lar ile konuşabileceğimiz birşey varmı ? skype donma yapıyor .. lime veya whatsapp tarznda ?
-
viber var kardeş ona bak istersen
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk en yakın zamanda senden bi rom bekliyoruz bıktık artık yabancıların romlarını kullanmaktan :)
-----------------------------bekleme yapma ticari..
-----------------------------iyi ya beklemiyom tamam :/
Bu arada windowsda aşırı hantal bişey oluyor açılınca 2 gb küsür felan oluyor onun için bence linuxda kullanın sdkyı hem daha hızlı olur
-----------------------------Linux da da fark etmiyor :) ama gelistirme yapacagim illa bu yavasligi cekmek istemiyorum diyorsan sana cozum olarak real bir cihaz al derim USB debug ozelligini acinca direk onun uzerinde calistiriyor eclipse :)