Android Sistemli Telefon Tavsiyeleri
-
muridler android sistemli telefon alıcam oyun uygulama falan kendim yazabilecegim iyi bi model olsun istiyorum teşekkürler
-
Nexus S
Galaxy II
-
nexusun türkiyede satışı yok diye biliyorum chip incelemede cizilmelere karşı dayanıksız oldugu yazılmış
-
samsung i5510 Galaxy 551
-
bu amaçlarla telefon alacaksan zaten almana gerek yok emulatorle çalış
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bende önerdim telefon ama arkadaş haklı sdk lerde emulatorlerinin olması lazım androidin ordan rahatlıkla yapabilirsin. mesela appleın xcode da emulator vardı
-
HTC Desire HD 2
-
ucenmi bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------bende önerdim telefon ama arkadaş haklı sdk lerde emulatorlerinin olması lazım androidin ordan rahatlıkla yapabilirsin. mesela appleın xcode da emulator vardı
-----------------------------bilmiyorum kullandın mı ama emülatorler çok yavaş oluyor, en azından bende öyle.
-
xperia dan uzak dur sony ericsson..
-
Buremba bunu yazdı:
ucenmi bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------bilmiyorum kullandın mı ama emülatorler çok yavaş oluyor, en azından bende öyle.
-----------------------------xcode da kullanmıştım ama tab oyun geliştirmedim sonuçta. oyunlarda kasar bencede. emulatorlerin duzgun çalışması birazda makineye bağlı
-
HTC HD 2 al hem windows hemde Android keyfi yaşa