Android Swiftkey Kalvye Uygulamasında T9 Modu Varmı ?
-
umitomas bunu yazdı
hocam bende de general mobile discovery var bende aynı sorunu yaşıyordum.
touchpal x bunu indir marketten sonra klavyeyi aç qwert şeklinde çıkacak klavyenin üstünde bi parmak işareti var onun yanında klavye seçenekleri var T12 yi seç tamamdır
hocam bahsettiğin klave tamda aradığım bir klavye tşekür ederim
tek sorun kaldı hani şu tahminleri kendi yazmasın diye t12 kapatıyoruz kendimiz tuşlara defalarca basıp yazıyoruz ya bana o özellik lazım onu nsıl kapatıyoruz ?
-
zalimadam bunu yazdıumitomas bunu yazdı
touchpal x bunu indir marketten sonra klavyeyi aç qwert şeklinde çıkacak klavyenin üstünde bi parmak işareti var onun yanında klavye seçenekleri var T12 yi seç tamamdır
tek sorun kaldı hani şu tahminleri kendi yazmasın diye t12 kapatıyoruz kendimiz tuşlara defalarca basıp yazıyoruz ya bana o özellik lazım onu nsıl kapatıyoruz ?
abi bende dediğin şekil ayarları kurcala bi, parmak işaretine bas sağdakileri kapa filan olur heraalde
-
umitomas bunu yazdı
evet alıntı yaptığımız kondom avatarlı umitomas muridimizin paylaştığı toucpal x uygulaması ile her an bize destek olan her derdimize deva olan sağ elimizi yazı yazarken yorulmasından ve bizi cinsel yaşamda olumsuzluklardan kurtarıyor.
kendisini bu kutsal programı bizimle paylaştığı için şeyhimin bana verdiği yetikye dayanrak izlandalı kızlarla tatile yollamak için destek kampaynası başlatıyorum.
şimdi gelelim androidte nokia 5110 tadında mesaj yazma yöntemine
ücretsiz uygulama adresimiz
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5&hl=tr
kurduktan sonra aşağıda gördüğünüz TR yazısına tıklayıp t12 modunu açın hızlı yazmaya başlayabilrsiniz bukadar:)
daha fazlası için 2. resime göz atın

eğer gerçek bir 5110 tadında mesajlaşmak istiyorsanız ayarar ksmındaki kelime tahmini kutucuğunu kaldırın

-
hsyN bunu yazdızalimadam bunu yazdıumitomas bunu yazdı
abi bende dediğin şekil ayarları kurcala bi, parmak işaretine bas sağdakileri kapa filan olur heraalde
Hadi güle güle kullan :D
Temaları da var. Genel ayarlar en altta tema var ben simple kullanıyorum çok iyi bence bu görünüş flan :)
-
touchpal x'i ben kurdum beğendim ama bişeydendolayı kaldırdım neyden dolayı hatırlamıyorum. türkçe desteği mi kötüydü neydi ya.
-
Prometheus bunu yazdı
touchpal x'i ben kurdum beğendim ama bişeydendolayı kaldırdım neyden dolayı hatırlamıyorum. türkçe desteği mi kötüydü neydi ya.
Benzer uygulama varsa görüşlere açığız hocam :)
-
Prometheus bunu yazdı
usta eski sürümleri bilmiyorum ama şimdiki sürümün sadece dil dosyası 5 mb yakın
bir dil dosyası için iyi bir boyut
bence denemelisin t12 ile tadından geçilmiyor :)