

Android Telefon Rehberi Yedekleme Ve Başka Sime Kopyalama
-
Merhabalar ..
Sizlere iki sorum olacak, birincisi
Telefon rehberimi bir yere kopyalayıp daha sonra ona nasıl ulaşırım
İkinci ise telefon rehberimi nasıl diğer sime kopyalarım?
Telefonum discovery, içe dışa aktar diyorum 120 kişi kopyalıyor gerisine başarısız diye hata veriyor var mıdır başka çözümü?
-
-
numaraları gmaile taşıya bilirsin güven meselesi tabi.
-
Play sporda avea yedek diye bir uygulama var al kur numaraları yedekle vcf uzantılıydı sanırsam. Bit dosya açıyor dahili bellekte onu kopyala bir yere istediğin Android yada ios da aç numaralar anında kopyalanıyor.
İos a alacaksan mail olarak gönder en daha kolay oluyor.
x-files tarafından 07/Şub/15 10:00 tarihinde düzenlenmiştir -
EnesErgun bunu yazdı
baktım ama yapamadım :/ detaylı anlata bilir misin hocam
-
x-files bunu yazdı
Play sporda avea yedek diye bir uygulama var al kur numaraları yedekle vcf uzantılıydı sanırsam. Bit dosya açıyor dahili bellekte onu kopyala bir yere istediğin Android yada ios da aç numaralar anında kopyalanıyor.
İos a alacaksan mail olarak gönder en daha kolay oluyor.
android hocam telefon, gönder diyor bunu nereye göndercem bilemedim ki :))
-
Backtr diye bir program vardı galiba
umitomas tarafından 07/Şub/15 13:17 tarihinde düzenlenmiştir -
easy backup
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mdroidapps.easybackup&hl=tr
YekteranBaymedir tarafından 07/Şub/15 13:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Daft bunu yazdı
bu işimi gördü teşekkürler :)
-
avea yedek , ister mail e ister bluetoot ile gönderir.
-
numaraların ebesi sikildi google sayesinde. gmail hesabına kaydettiğim numaralar kendi kendine yok oluyor. telefona kaydediyorum mecbur. bu sefer de yedeklemekte sorun yaşıyorum. bazen aynı kayır iki kere oluyor falan.
şu an tek istediğim gmailde telde simde heryerdeki numaraları alıp, aynı numaraları tek kalacak şekilde silen ve yedekleyen bi uygulama. bu özellik sözde gmailde var ama düzgün iş görmüyor.