Android Telefon Tavsiyeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

Samsung Galaxy Ace al fiyatıda uygun şarjı biraz az gidiyor genel olrak kullanışlı

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

tabikide hiç düşünmeden kesinlikle HTC Desire S

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i8150-galaxy-w-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcepsami8150w&categoryId=371946

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

alberteinstein bunu yazdı:
    -----------------------------
    VideoJockey bunu yazdı:

Abi 80 tane konu oldu bu nedir ya herkes bir telefon önerisine konu açıyor yakında ekmek almak için hangi bakkaldan alacağınıda soracaklar :)

Forumu gezmeyi, arama yapmayı öğren hoca. 

bu mümkün değildir. bir teknoloji formunda bunu demek yanlıştır. açılan o konunun kriterleri herkes için geçerli olmayacaktır. sürekli güncellenen bir teknoloji devrinde git eski konulardan eski modelleri incele anlayışı olmamıştır. :D bu kadar nokta!

aklıma bi mürit geldi :)  burası web hack sitesi demişti ve bayagı bi ısrarla açıklama yapmıştı

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek
    benim telefonu satayim sana. lg optimus black p970 3aylik turkcell cikisli. ilgilenirsen pm at

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HitcH
    HitcH's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam galaxy ace öneririm hem bütcene uygun hemde her türlü istedigin özellikler mevcut sınıfının en iyilerinden sarjı cok kurcalarsan bir gün gidiyor haricinde hiç bi sıkıntı yok ben kullanıyorum 

imzası olmayan gariban adam
Toplam Hit: 2956 Toplam Mesaj: 17