Android Telefon Tavsiyeleri
-
Samsung Galaxy Ace al fiyatıda uygun şarjı biraz az gidiyor genel olrak kullanışlı
-
tabikide hiç düşünmeden kesinlikle HTC Desire S
-
http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i8150-galaxy-w-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcepsami8150w&categoryId=371946
-
alberteinstein bunu yazdı:
-----------------------------
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------Abi 80 tane konu oldu bu nedir ya herkes bir telefon önerisine konu açıyor yakında ekmek almak için hangi bakkaldan alacağınıda soracaklar :)
Forumu gezmeyi, arama yapmayı öğren hoca.
-----------------------------
bu mümkün değildir. bir teknoloji formunda bunu demek yanlıştır. açılan o konunun kriterleri herkes için geçerli olmayacaktır. sürekli güncellenen bir teknoloji devrinde git eski konulardan eski modelleri incele anlayışı olmamıştır. :D bu kadar nokta!
-----------------------------aklıma bi mürit geldi :) burası web hack sitesi demişti ve bayagı bi ısrarla açıklama yapmıştı
-
benim telefonu satayim sana. lg optimus black p970 3aylik turkcell cikisli. ilgilenirsen pm at
-
hocam galaxy ace öneririm hem bütcene uygun hemde her türlü istedigin özellikler mevcut sınıfının en iyilerinden sarjı cok kurcalarsan bir gün gidiyor haricinde hiç bi sıkıntı yok ben kullanıyorum