Android Uygulama Yazmak (Fikir Alışverişi)
-
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
nokia 5110daki snake oyununu yap siyah beyaz olaraak tutmazsa bisey bilmiyorum.bugune kadar oynadigim en zevkli oyun telefondaki :)
serefsizim benim aklima gelmisti :) -
mataramasuko bunu yazdı:
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------mataramasuko bunu yazdı:
nokia 5110daki snake oyununu yap siyah beyaz olaraak tutmazsa bisey bilmiyorum.bugune kadar oynadigim en zevkli oyun telefondaki :)
serefsizim benim aklima gelmisti :)
-----------------------------çok iyi yapmışlar ama, sesler, tuşlar filan hep aynı :)
-
maç sonuçları olabilir
-
hayal gücü yüksek biri olarak hayallerimi daha pazara dökmedim android için de palnlarım mevcut. nalet olsun ki programlamadan hiç bir şey anlamıyorum. pc mühendisliğine başladım. öğrendiğimde yapacağım çok şey var. ;) başarılar...
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------Eczane uygulaması gibi Torbacı uygulaması yazılabilir bence Nöbetçi Torbacılar filan lazım olabiliyor gecenin ilerleyen saaatlerinde :)
bu eczane uygulamasi tam olarak ne yapar ne ise yarar falan yazabilirmisin ? -
konuşan kedimi ne varya talking tom mu neydi, her ipad iphone alanda var amk o tarz bişey yapın, milletin hava atmasına yardımcı olacak uygulamalar. Sever bizim millet öyle sikimsonik uygulamaları.
-
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------Eczane uygulaması gibi Torbacı uygulaması yazılabilir bence Nöbetçi Torbacılar filan lazım olabiliyor gecenin ilerleyen saaatlerinde :)
bu eczane uygulamasi tam olarak ne yapar ne ise yarar falan yazabilirmisin ?
-----------------------------hocam bulunduğun bölgeyi seçiyorsun sana en yakın nöbetci eczaneleri gösteriyor.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------konuşan kedimi ne varya talking tom mu neydi, her ipad iphone alanda var amk o tarz bişey yapın, milletin hava atmasına yardımcı olacak uygulamalar. Sever bizim millet öyle sikimsonik uygulamaları.
-----------------------------https://market.android.com/details?id=com.outfit7.talkingtom
https://market.android.com/details?id=com.outfit7.talkingtom2free
-
tahribat uygulaması yapın, çok büyük bi kitleye ulaşamazsınız ama bize faydalı olur :):)
formspring android uygulaması yok, sana bana lazım değil ama deli gibi kullananlar var, reklamı da döşedin mi kralsın.
sahibinden.com android uygulaması yapın, marketteki çok kötü, m.sahibinden.com da şahane değil, tutar mı? tutar ben sürekli bakıyorum.
iphonedaki instagramın benzerleri var android için, ama oldukça kötüler, buna benzer bi uygulama yapılabilir.
dizi uygulaması yapın, kullanıcı örneğin house, how i met your mother, big bang theory falan takip ettiği uygulamaları seçsin, yeni bölümü çıktığında cebine uyarı düşsün ? bence şahane fikir dünya çapında tutulabilir.
biraz kasıcı olabilir ama konusunda profesyonelseniz maç özetleri, golleri falan gösteren bi uygulama yapın. deli gibi tutar.
aklıma geldikçe eklerim.