Android Uygulamaları Windosta Çalıştırma
-
Android uygulamaları windowsta çalıştırmak istiyorum bir sürü program kurdum hiç birinde başarılı olamadım. Yardımcı olabilirmisiniz iyi çalışmalar
-
blue stacks app player
forumda da konusu vardi. bu programla isini gorebilirsin.
-
http://developer.android.com/sdk/index.html
sanal sistem oluştururken ekran çözünürlüğünü düşük tut. çok kasıyor.
-
r10aldinho bunu yazdı
blue stacks app player
forumda da konusu vardi. bu programla isini gorebilirsin.
durmadan donuyor sağolasın
-
http://www.buildroid.org/Download/buildroid_vbox86tp_4.0.4_r1.1-20120530.ova
şunu indir ve oracle virtual box'a import et
-
Bluestacks kullan dostum .
-
turkcell bunu yazdı
Android uygulamaları windowsta çalıştırmak istiyorum bir sürü program kurdum hiç birinde başarılı olamadım. Yardımcı olabilirmisiniz iyi çalışmalar
-
x00m bunu yazdı
Bluestacks kullan dostum .
sürekli sorun çıkartıyor.
-
Bluestacks çoğu pcde sorun çıkartıyo yukarıda verdiğim linkteki sanal makina kalıbını indirin virtual box'a kurun sorunsuz çalışır
internet bağlantısı falan da kendiliğinden var ana makinanın internetini kullanıyor otomatik
-
splintercell bunu yazdı
Bluestacks çoğu pcde sorun çıkartıyo yukarıda verdiğim linkteki sanal makina kalıbını indirin virtual box'a kurun sorunsuz çalışır
internet bağlantısı falan da kendiliğinden var ana makinanın internetini kullanıyor otomatik
-----
tmm indirdide ben uygulamaları oraya nasıl atacağım
-
turkcell bunu yazdısplintercell bunu yazdı
-----
tmm indirdide ben uygulamaları oraya nasıl atacağım
apk atıcam diyosan dropbox kullanabilirsin pcden at dosyayı sonra yine aynı hesaba direk dropboxtan gir al dosyayı
dropbox'u da mağazadan yükleyebilirsin
maillerdeki @ işareti için de sanal makinada "shift + 2" tuşlarına basman gerekli başka sorun olursa cevaplarım