folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android Ve Mysql Problemleri

Android Ve Mysql Problemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    mysql jdbc connector kütüphanesini eklemişler bulduğum bir örnekte, bikaç nesne oluşturup bağlantı kuruluyor daha sonra sorgu çalıştırıldığında dizi olarak sonuç geliyor, nextInt nextString şeklinde ayrı ayrı alınıyo değerler. Php zorunluluğu yok ama mysql için mecbur kullanıcam. sqlite baktım ama sunucusu olmayan veritabanına uzaktan erişim nasıl yapıcam? Ha sqlite ha düz txt yani. Android telefon tablet var elimde, olmasa çıldırırdım zaten :D Bugün byethosttan freehost açıp mysql ve phpyi hallettim, uygulamayıda apk olarak export edip telefona kurup çalıştırdım. Şimdi baka baka kendi projemi hazırlayıp bir de sunum için az json kastımmı olay tamamdır =)

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

php ve jsondan vazgeçtim, mysql jdbc kütüphanesini kurdum. Eclipse'e ekledim ama class not found hatası veriyor. (basit bir veritabanından 3 textView'e 3 ayrı değer çekmeye çalıştım)

EDİT: kütüphane sorununu çözdüm, şimdi de

"com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.CommunicationsException: Communications link failure" hatası veriyor ve "The last packet sent successfully to the server was 0 miliseconds ago. The driver has not received any packets from the server." diyor.

wasd tarafından 16/Ara/13 06:19 tarihinde düzenlenmiştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı

php ve jsondan vazgeçtim, mysql jdbc kütüphanesini kurdum. Eclipse'e ekledim ama class not found hatası veriyor. (basit bir veritabanından 3 textView'e 3 ayrı değer çekmeye çalıştım)

EDİT: kütüphane sorununu çözdüm, şimdi de

"com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.CommunicationsException: Communications link failure" hatası veriyor ve "The last packet sent successfully to the server was 0 miliseconds ago. The driver has not received any packets from the server." diyor.

user permission u aldıgından emin misin?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Evet, kod olarak yazmadım direk arayüzden ekledim. Telefona apkyı kurarken izin istiyor.

Toplam Hit: 2163 Toplam Mesaj: 15