Android Whatsapp Last Seen Gizleme
-
ücretli vatsabı yüklicem diye üyeliğimi 5 yıl uzattım yanlışlıkla ama genede bulamadım detaylı bi yardımcı olabilirlermi arkadaşlar
-
sanırım bunda gizlediğiniz zaman karşı tarafıda online mı değil mi göremiyorsunuz.
öyle mi?
-
yıldızlı çizik
-
up olsun.
whatsapp+ yüklenmiyor :D doğrulamaya başarısız diyor ve uygulamanız değiştirilmiş gibi görünüyor Lütfen google playden en son sürümü indirin diyor. :)
-
Daniel-Koo bunu yazdı
sanırım bunda gizlediğiniz zaman karşı tarafıda online mı değil mi göremiyorsunuz.
öyle mi?
hayır hocam karşıdaki onlineken görünüyo sıkıntı yok.
-
__hsyN__ bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
öyle mi?
hayır hocam karşıdaki onlineken görünüyo sıkıntı yok.
hocam kuramadım, "SMS Gönderimi Başarısız oldu" diyor sürekli. Sorun nedir ki?
Bir de uygulamanız değiştirilmiş gibi görünüyor Lütfen google playden en son sürümü indirin diyor. :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Hacılar bilirsiniz ki iosda piçler çok güzel bir şekilde last seen kaldır diye bir ayar koymuşlar ama androidde malesef bu sikimsonik şey yok developerler kendi aralarında uğraşmış etmiş bi ton android için last seen kaldırma programı yazmışlar ama hepsinin yaptığı şey aynı;
Whatsapp açarken neti kapatıyor whatsapp kapattıktan sonra neti açıyor mesajları alıyor/yolluyor
bu işlem işe yarıyorsa bunada razıyım
hangi uygulamayı indiriyoruz bunun için ?
-
Buda programın orijinal konusu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44137428
Buda kendi sitesi indirmek için, eğer isteyen olursa:
www.whatsapp-plus.net/download.php
-
once biri huawei vision u8850 nasil rootlanacak yardimci olabilir mi? alet recovery mode bile girmiyo mk :-(