folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Yada İos İki Cihaz Arasında Veri Alışverişi

Android Yada İos İki Cihaz Arasında Veri Alışverişi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

tam anlamadım ama fotograf video falan gondereceksen Bump var ikisinede kur salla tamam :)

göndermeyeceğim hocam live olarak izleyeceğim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

teamwiever işe yarıyor kastettiğin şeyi ben yapmıştım daha önce tw ile. film açıp mobilden izlemiştim.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

teamwiever işe yarıyor kastettiğin şeyi ben yapmıştım daha önce tw ile. film açıp mobilden izlemiştim.

peki hocam ben cihazdan cihaza bağlandım.. ordan filmi izlerken verileri kapalı ağdan mı yolluyor yoksa bi servere upload edip ordanmı eşzamanlı olarak kendin izliyorsun.. bunu sormamdaki sebep yurtta çok fazla download yapan var onun için..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

peki hocam ben cihazdan cihaza bağlandım.. ordan filmi izlerken verileri kapalı ağdan mı yolluyor yoksa bi servere upload edip ordanmı eşzamanlı olarak kendin izliyorsun.. bunu sormamdaki sebep yurtta çok fazla download yapan var onun için..

hocam LAN da öyle bi server a yükleme felan olmaz, çünkü dışarı erişimin olmadığı zamanlarda da bağlanıyor.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1511 Toplam Mesaj: 15