Androidde Hızlı Youtube
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
beyler android sistemli telefonlarda youtube un hızını arttırmak için ne yapılabilir. takılmalardan izlenmiyor hiçbirşey . çözümü nedir ?
-----------------------------kullandığın telefon marka model ne?
Hızlı internetin yanı sıra işlemci ilede alakalıdır bu. Normal şartlarda 1 GHz in altındaki işlemcilerde takıla takıla hareket ediyor zaten. Eğer wildfire falan ise 512 MHz lik işlemciyle yavaş yavaş izlemen doğaldır. Bir ihtimal overclock ile 768 MHz e çıkartırsan işlemciyi daha akışkan izlemen muhtemeldir...
Youtube un kendi programı var markette. Onu bi dene istersen oda etkili olabilir.
Makineyi söyle nasıl overclock yapacağını anlatayım...
-
mescarine bunu yazdı:
raul bunu yazdı:
beyler android sistemli telefonlarda youtube un hızını arttırmak için ne yapılabilir. takılmalardan izlenmiyor hiçbirşey . çözümü nedir ?
-----------------------------kullandığın telefon marka model ne?
Hızlı internetin yanı sıra işlemci ilede alakalıdır bu. Normal şartlarda 1 GHz in altındaki işlemcilerde takıla takıla hareket ediyor zaten. Eğer wildfire falan ise 512 MHz lik işlemciyle yavaş yavaş izlemen doğaldır. Bir ihtimal overclock ile 768 MHz e çıkartırsan işlemciyi daha akışkan izlemen muhtemeldir...
Youtube un kendi programı var markette. Onu bi dene istersen oda etkili olabilir.
Makineyi söyle nasıl overclock yapacağını anlatayım...
-----------------------------Bende wildfire var.Normali ne kelime hd yi bile takılmadan izliyorum.
Tabi telefon highly modded :D
-
Bende Turkcell T20 var overclocksuz romlu rootsuz ve vodafone kullanıyorum acayip takılma var 2 dakika falan videonun yüklenmesini bekliyorum ardından 3 5 saniye çalıyor yine 2 dakika bekliyorum yine 3 5 saniye telefondanmı kaynaklı internettenmi anlamadım gitti
-
beyler ben konuyu açarken htc desire kullanıyordum . video takılmıyor hızı düşüktü dolmuyordu. önbelleğe almıordu. htc de zaten 1ghz işlemci vardı . youtube daki videoların kalitesini düşürecek bi program lazım . şu an da blackberry torch la voıdafone smart var
-
beyler htc desire kullanırken bu takılma problemi yüzünden youtube u kullanmıyordum . ama şu an vodafone smart var bende ve nerdeyse hiç takılma yok . anlamadım bi türlü diğer telefonda kabustu youtube bunda normal evden kullanırmış gibi kullanıyorum . acaba fark nerde
-
beyler edge bağlantısı üzerinden mi giriyosunuz napıyosunuz ? turkcell 3g kullanırken hiç bi sıkıntı yoktu, 2 aydır avea kullanıyorum şaka gibi ama aveanın 3g bağlantısı turkcellden daha hızlı çekiyor herşeyi :D sanırım yoğunlukla alakalı biraz da.
bütün videoları yüksek kalitede izliyorum (HQ) ve de it gibi çekiyor bir kere bile takılma yaşamadım.bilgisayardan bile daha sağlıklı izliyorum.
not : telefon sam galaxy ace, 220 mb ram'im var buna rağmen sorun yok, bence araştırın sıkıntınızı.
-
bende durunca bidaha izlemiyor bile play pause basıyorum basıyorum ama etkisi yok :)