Androidde Hızlı Youtube

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler android sistemli telefonlarda youtube un hızını arttırmak için ne yapılabilir. takılmalardan izlenmiyor hiçbirşey . çözümü nedir ?

kullandığın telefon marka model ne?

Hızlı internetin yanı sıra işlemci ilede alakalıdır bu. Normal şartlarda 1 GHz in altındaki işlemcilerde takıla takıla hareket ediyor zaten. Eğer wildfire falan ise 512 MHz lik işlemciyle yavaş yavaş izlemen doğaldır. Bir ihtimal overclock ile 768 MHz e çıkartırsan işlemciyi daha akışkan izlemen muhtemeldir...

Youtube un kendi programı var markette. Onu bi dene istersen oda etkili olabilir.

Makineyi söyle nasıl overclock yapacağını anlatayım...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:

raul bunu yazdı:

beyler android sistemli telefonlarda youtube un hızını arttırmak için ne yapılabilir. takılmalardan izlenmiyor hiçbirşey . çözümü nedir ?

kullandığın telefon marka model ne?

Hızlı internetin yanı sıra işlemci ilede alakalıdır bu. Normal şartlarda 1 GHz in altındaki işlemcilerde takıla takıla hareket ediyor zaten. Eğer wildfire falan ise 512 MHz lik işlemciyle yavaş yavaş izlemen doğaldır. Bir ihtimal overclock ile 768 MHz e çıkartırsan işlemciyi daha akışkan izlemen muhtemeldir...

Youtube un kendi programı var markette. Onu bi dene istersen oda etkili olabilir.

Makineyi söyle nasıl overclock yapacağını anlatayım...

Bende wildfire var.Normali ne kelime hd yi bile takılmadan izliyorum.

Tabi telefon highly modded :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

Bende Turkcell T20 var overclocksuz romlu rootsuz ve vodafone kullanıyorum acayip takılma var 2 dakika falan videonun yüklenmesini bekliyorum ardından 3 5 saniye çalıyor yine 2 dakika bekliyorum yine 3 5 saniye telefondanmı kaynaklı internettenmi anlamadım gitti

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler ben konuyu açarken htc desire kullanıyordum . video takılmıyor hızı düşüktü dolmuyordu. önbelleğe almıordu. htc de zaten 1ghz işlemci vardı . youtube daki videoların kalitesini düşürecek bi program lazım . şu an da blackberry torch la voıdafone smart var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler htc desire kullanırken bu takılma problemi yüzünden youtube u kullanmıyordum . ama şu an vodafone smart var bende ve nerdeyse hiç takılma yok . anlamadım bi türlü diğer telefonda kabustu youtube bunda normal evden kullanırmış gibi kullanıyorum . acaba fark nerde

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

beyler edge bağlantısı üzerinden mi giriyosunuz napıyosunuz ? turkcell 3g kullanırken hiç bi sıkıntı yoktu, 2 aydır avea kullanıyorum şaka gibi ama aveanın 3g bağlantısı turkcellden daha hızlı çekiyor herşeyi :D sanırım yoğunlukla alakalı biraz da.

bütün videoları yüksek kalitede izliyorum (HQ) ve de it gibi çekiyor bir kere bile takılma yaşamadım.bilgisayardan bile daha sağlıklı izliyorum.

not : telefon sam galaxy ace, 220 mb ram'im var buna rağmen sorun yok, bence araştırın sıkıntınızı.

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

bende durunca bidaha izlemiyor bile play pause basıyorum basıyorum ama etkisi yok :)

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
Toplam Hit: 3499 Toplam Mesaj: 18